Ετήσια Γενική Συνέλευση της E.E.Π.Α.

 

2/2/2009

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα συσκέψεων του Αρχηγείου Π.Σ. η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστών Αττικής. Στα πλαίσια της συνέλευσης το Δ.Σ. της Ε.Ε.Π.Α παρουσίασε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό για το 2008, ενώ πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση από μελή της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος για τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ένταξη των μελών της ΕΕΠΑ στον νέο Πανελλήνιο όργανο και οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαρτίου μαζί με την Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Μετά το περάς της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το φλουρί για τις Υπηρεσίες έπεσε στο κομμάτι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης που παρέλαβε ο Εθ. Πυρ/στης Κοντός Νίκος, ενώ από τους παρευρισκόμενους τυχερός ήταν ο Εθ. Πυρ/στης Παπαδάκης Ιωάννης από τον 7o Π.Σ. Σταθμό Αθηνών.

Η Ένωση ευχαριστεί όλους συναδέλφους που παρευρέθησαν και ιδιαίτερα τους συναδέλφους από τα Ιωάννινα, Ικάρια, Κόρινθο και Πάτρα.

ΠΗΓΗ: Ε.Ε.Π.Α

Φωτογραφίες Μάλλιος Αλέξανδρος, Ανταπόκριση Ζέρβας Δημήτρης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.