Ανακοίνωση από τους Ανεξάρτητους Πυροσβέστες Αττικής

Βαθμολογία

4/4/2014

Συνάδελφοι,
Ανακοινώθηκε από το προεδρείο της ‘Ένωσής μας η ημερομηνία, ώρα και τόπος, που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Τετάρτη 09 Απριλίου 2014 Ω/09.30 π.μ. στη Διοίκηση Πειραιά (Κωνσταντινουπόλεως 22, Πειραιάς).
Για μια φορά ακόμα με παλαιοκομματική αντίληψη, με παντελή έλλειψη αισθήματος συναδελφικότητας ο παραγοντισμός της παλαιάς φρουράς των αρχισυνδικαλιστών έδειξε το αληθινό της πρόσωπο.
Παρά τις εκκλήσεις του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και της παράταξης της Ε.Α.Κ.Π. η Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί την 11/04/2014 ημέρα Παρασκευή και στο ξενοδοχείο  STANLEY που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα, πάνω ακριβώς στη στάση μετρό Μεταξουργείο, δεν το δέχτηκαν με τον τσαμπουκά της πλειοψηφίας. Τους πληροφορήσαμε ότι το  κτίριο της Διοίκησης Πειραιά δεν είναι δίπλα σε σταθμό τρένου. Ο πλησιέστερος είναι το τέρμα ΗΣΑΠ Πειραιά, όπου οι συνάδελφοι πρέπει να περπατήσουν μια μεγάλη απόσταση σε ένα μέρος που δεν υπάρχει συνεχής σήμανση, που θα τους οδηγεί στο σημείο της Γ.Σ.
Σε μία άγνωστη περιοχή για τους περισσότερους.
Τους πληροφορήσαμε ότι όποιος μεταβεί με το όχημά του από την οδό Πειραιώς και δεν δει τη μία και μοναδική μικρή πινακίδα για να στρίψει θα βρεθεί στο λιμάνι. Και να προλάβει να την δει, πάρκινγκ δεν θα βρει, γιατί εκείνη την ώρα όλες οι αποθήκες και τα γραφεία είναι ανοιχτά και πάρκινγκ δεν υπάρχει πουθενά ελεύθερο.
Γιατί λοιπόν δεν προτίμησαν κύριοι συνάδελφοι αυτό που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορείτε άμεσα να έρθετε στο σημείο της Γ.Σ. και να πείτε ότι άποψη έχετε? Πότε επιτέλους, αν όχι τώρα, θα μπορέσετε να μιλήσετε?
Πιστεύουμε ότι η φιλοσοφία της συνδικαλιστικής τους ηθικής εμπεριέχεται στη φράση του γραμματέα του σωματείου κ. Σταθόπουλου Δημ. ότι: «Εάν θέλαμε και στο Λαύριο θα πηγαίναμε και ας έρθουν όσοι θέλουν».
Συνάδελφοι, όταν με τη δύναμη που σου δίνει η δημοκρατία, εμποδίζεις αντί να διευκολύνεις, τους συναδέλφους να παραστούν στην κορυφαία στιγμή για ένα σωματείο, την Γ.Σ., τότε δημιουργείται ερωτηματικό για το πόσο θες να ακούσεις τη φωνή του πυροσβέστη. Το βαρύτατο ατόπημα, συνδικαλιστικά, του προέδρου κ. Ψαλτάκου Παναγιώτη να μην διευκολυνθούν, ενώ υπάρχει η λύση, οι συνάδελφοι να έρθουν στην Γ.Σ., είναι κάτι που θα τον χαρακτηρίζει στην τόσο σύντομη και τόσο αφανή συνδικαλιστική του πορεία.
Όλοι έχουμε καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι μας θέλουν σιωπηλούς.
Αυτό πρέπει να τελειώσει τώρα.
Σας καλούμε να βρεθούμε όλοι μας την Τετάρτη και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις πρακτικές μιας συνδικαλιστικής παράγκας που βασανίζει ή μπλοκάρει κάθε κίνηση προόδου και εξέλιξης του επαγγέλματός μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Ιωάννης Δ. Τσιλίκας
Αρχ/στης
anexartitoipyrosvestes.blogspot.gr
anexpyrosvestes@gmail.com
τηλ.: 6936-187006

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.