Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

 

8/4/2014

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
Στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 13 Απριλίου, ενώ στην Αθήνα τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν με τη συνδιοργάνωση της Interamerican, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αυτοτελή σεμινάρια κι όχι για σειρά προγραμμάτων. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα έχουν εξάωρη διάρκεια (9.00 – 15.00), ενώ θα δημιουργηθούν γκρουπ λίγων ατόμων.

Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

  • – Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ – BLS)
  • – Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED)
  • – Αντιμετώπιση Πνιγμονής
  • – Πλάγια Θέση Ασφαλείας

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), η οποία έχει τετραετή ισχύ.
Η εκπαίδευση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Interamerican, στην οδό Λ. Συγγρού 124 – 126, η οποία – στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παραχώρησε αίθουσα στην ΕΟΔ για τις ανάγκες της εκπαίδευσης, ενώ για τη Θεσσαλονίκη ο τόπος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνούν για το κόστος και τη δήλωση συμμετοχής με τη Γραμματεία της Κεντρικής Διοίκησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στο 2310 310649 ή στο inform@hrt.org.gr. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή : http://voria.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.