Εκπαίδευση & Μετεκπαίδευση στο πλαίσιο της Σχολής Επιμόρφωσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας του Π.Σ.

 

9/4/2014

Κύριοι και κυρίες συνάδελφοι.
Σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκαν από το Πυροσβεστικό Σώμα οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων των εθελοντών Π.Π. για το έτος 2014 ,στα πλαίσια της 4249/2014 περί αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ., του Π.Σ. και της Γ.Γ.Π.Π.. Οι εκπαιδεύσεις είναι υποχρεωτικές για όλα τα μέλη (προβλέπει την υποχρεωτική πιστοποίηση ) και διακρίνονται σε θεωρητικές και πρακτικές  ώστε τα μέλη να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε δράσεις δασοπροστασίας (κατηγορία Α) αλλά και δασοπυρόσβεσης στο πεδίο (κατηγορίας Β, Ο.Α.Ε.).

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ολοκληρωθεί σε τρία σαββατοκύριακα 12-13 Απριλίου ,26-27 Απριλίου και τέλος 3-4 Μαΐου.
Η θεωρητική εκπαίδευση θα πραγματοποιείτε στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Βύρωνα (Δημαρχείο Βύρωνα Καραολή & Δημητρίου 36-44)και Ώρες απο 14:00 έως 22:00 και ημέρες Σάββατο (Στα θεωρητικά μαθήματα τα μέλη μας θα προσέρχονται με πολιτική περιβολή).

Η πρακτική εκπαίδευση θα πραγματοποιείτε στον χώρο του Πυροφυλακειου του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα (λεωφόρο Κατεχακη έναντι στρατοπέδων Σακετα κουταλα )και Ώρες 11:00π.μ. έως και 19;00 και ημέρες Κυριακή (στα πρακτικά μαθήματα τα μέλη μας θα προσέρχονται με όλα τα μέσα ατομικής προστασίας).

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας στην πρώτη πιστοποιημένη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, στο πλαίσιο της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας του Π.Σ. και φυσικά στην μελλοντική ενίσχυση των δραστηριοτήτων στους τομείς που μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Θερμή παράκληση για τη συμπλήρωση των στοιχείων για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής νέων εθελοντών στην Ομάδα μας (http://www.forestservice.gr/θέλω-να-βοηθήσω/ ) .

Εκπαίδευση εκπαίδευση εκπαίδευση !!!

Πηγή : http://www.forestservice.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.