Στο επίκεντρο η πυροπροστασία στο Δήμο Μουζακίου

 

26/4/2014

Σύσκεψη με θέμα την προετοιμασία του Δήμου Μουζακίου, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αναφορικά με το ζήτημα της πυροπροστασίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την πολιτική προστασία κ. Μπαλατσός, ο εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου, εκπρόσωπος της Αστυνομίας και η Δασάρχης Μουζακίου.

Στόχος ήταν η ανταλλαγή απόψεων και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων εν όψει του Καλοκαιριού ώστε να υπάρχει πρόληψη για τις πυρκαγιές.
Εκείνο που επισημάνθηκε είναι ο έλεγχος και η επισκευή όπου απαιτείται των υδατοδεξαμενών που είναι τοποθετημένες στα δάση του Μουζακίου, η ενημέρωση όλων των δημοτών για την αποψίλωση των χωραφιών και των οικοπέδων τους και ο έγκαιρος καθαρισμός των δασικών δρόμων από το Δήμο, τη Νομαρχία και το Δασαρχείο.

«Πραγματοποιήσαμε σύσκεψη με θέμα την πυροπροστασία που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας, ώστε να επισημανθούν ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν πριν την έλευση του Καλοκαιριού και θα επακολουθήσουν και άλλες προς τα μέσα Μαΐου, ώστε να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός όλων μας με στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών.» επεσήμανε μετά τη σύσκεψη ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαλατσός
«Εύχομαι και η φετινή χρονιά να είναι χωρίς προβλήματα και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε μ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Παράλληλα φροντίζουμε να είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίζουμε την όποια δύσκολη κατάσταση δημιουργηθεί. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία που έχουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία και τη Δασική Υπηρεσία» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.

Πηγή :  www.eleftheria.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.