Πάτρα – Επιχείρηση Έρευνας Αγνοουμένου

 

28/4/2014

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και περί ώρα 14:30, ενημερώθηκε από το Λιμενικό Σώμα σχετικά με εξαφάνιση ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Οι πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαν συλλέξει ως εκείνη την ώρα οι Αρχές οδηγούσαν στην υπόθεση ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ενδεχομένως είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Η κινητοποίηση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών ήταν άμεση. Σε συντονισμό με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ερεύνησαν επισταμένα την παράκτια περιοχή από τα Βραχνέικα Πατρών έως τη Λακκόπετρα. Την Παρασκευή 25 Απριλίου μετά την ολοκλήρωση νέας έρευνας στην ανωτέρω περιοχή, ερευνήθηκε και το τμήμα από το Αντίρριο έως τις εκβολές του Ευήνου ποταμού. Το Σάββατο 26 Απριλίου ερευνήθηκε εκ νέου το τμήμα από τα Βραχνέικα μέχρι την Κάτω Αχαΐα με έμφαση σε συγκεκριμένες περιοχές.

Στις έρευνες συμμετείχε δύναμη 37 Εθελοντών, με πλήρη υγειονομικό, διασωστικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και την υποστήριξη ενός διασωστικού οχήματος 4×4 και ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οφείλει να ευχαριστήσει θερμά το Λιμενικό Σώμα, την 6η Ε.Μ.Α.Κ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία για την άψογη συνεργασία. Οι έρευνες θα συνεχιστούν εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.

Πηγή :  www.samarites.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.