Νέο παράρτημα για την Ένωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδας

 

30/5/2014

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως λειτουργεί παράρτημα της Ένωσης μας με την επωνυμία ” Ένωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδος Παράρτημα Αχαΐας ” .

Για οποιαδήποτε ενημέρωση – πρόβλημα – ερώτημα – εγγραφή και πληροφορία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου πλην του νομού Ηλείας που έχει δικό της Παράρτημα όπως και της Νοτιοδυτικής Ελλάδος πλην του Αγρινίου που και εκεί υπάρχει παράρτημα μπορείτε να απευθύνεστε εκτός από το Δ.Σ. της Ένωσης μας και στους εκπροσώπους του Παραρτήματος Αχαΐας Ρήγα Ανδρέα 6943132122 που είναι ο Γραμματέας του Παραρτήματος καθώς και στον Μπεκρή Κωνσταντίνο που είναι ο Ταμίας του Παραρτήματος .

Το fax του Παραρτήματος είναι 2610.240518 Πάτρα .

Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που αγκαλιάζουν την Οικογένεια της Ένωσης μας  και με την δημιουργία Παραρτημάτων συμβάλουν στην καλύτερη και εγκυρότερη ενημέρωση των Πενταετών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα Παραρτήματα Κρήτης και Δωδεκάνησου ώστε κλείνοντας σιγά σιγά αλλά σταθερά να προχωρήσουμε και σε εκλογές για αντιπροσωπευτικότερη εκπροσώπηση.

Ο Αγώνας μας έχει ημερομηνία λήξεως μόνο όταν θα λήξη και το τελευταίο πρόβλημα των 4.000 Πενταετών Πυροσβεστών.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Καστανίδης Γεώργιος
Πυργιώτης Απόστολος

Πηγή : http://www.eppye.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.