Εκπαίδευση κυνηγών από Πυροσβεστική

 

1/6/2014

Στα πλαίσια των προσπαθειών βελτίωσης της κατάρτισης των Εθελοντικών Οργανώσεων (Ε.Ο.) που είναι ενταγμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος και με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή τους στον τομέα αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών (και όχι μόνο), η Π.Υ. Γουμένισσας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Ακαδημία προχώρησε στην εκπαίδευση μελών του «ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ – ΤΟ ΠΑΪΚΟ» κατά το χρονικό διάστημα από 12 – 05 – 2014 έως και 23 – 05 – 2014.

Υλοποιήθηκε επιμορφωτικό Πρόγραμμα εκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στους τομείς «Δασοπυρόσβεσης & Δασοπροστασίας» διάρκειας πενήντα δύο (52) ωρών στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Π.Υ. Γουμένισσας, με εκπαιδευτές Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Υπηρεσίας.

Τις επόμενες ημέρες και έπειτα από συνεννόηση με την Πυροσβεστική Ακαδημία θα πραγματοποιηθεί γραπτή και πρακτική εξέταση των εκπαιδευομένων, καθώς και αντίστοιχη αξιολόγηση του Προγράμματος. Στους επιτυχόντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση – Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Προγράμματος.

Στο ανωτέρω Πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά δέκα οχτώ (18) μέλη του «ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ – ΤΟ ΠΑΪΚΟ».

Πηγή : www.kilkistoday.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.