Χωρίς ενίσχυση οι εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας

 

3/6/2014

Δεν έκανε δεκτό το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το αίτημα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την οικονομική ενίσχυση εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητούσε οικονομική ενίσχυση 347.100 ευρώ για τον προϋπολογισμό των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και τα χρήματα θα μεταφέρονταν σε εθελοντικές ομάδες για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών. 

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο έγγραφό του αναφέρει ότι το αίτημα δεν γίνεται δεκτό εξαιτίας των δημοσιονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.

Πηγή: www.skai.gr

1 Comment

  1.  

    Όταν κάνουμε τον εθελοντισμό ζητιανιά και μιζέρια φέροντας εποχικούς ,πενταετής , σε σημείο να νιώθουν ενόχληση( με το δίκιο τους ) από τους εθελοντές διότι βολεύει το ΚΡΑΤΟΣ τότε δεν υπάρχει θεσμός εθελοντισμού παίρνουμε κάτι υγιές από το εξωτερικό και όπως πάντα το καταστρέφουμε στην Ελλάδα του όλα τα πάω πώς με βολεύει ……….

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.