Έναρξη αντιπυρικής περιόδου στον ΕΔΑΣΑ!

 

Φίλες και φίλοι,

καθώς η αντιπυρική περίοδος άρχισε και ο καιρός έχει ζεστάνει αισθητά πια, ο ΕΔΑΣΑ ξεκινά και φέτος από το Σάββατο 31/5/2014 και για 28η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα βραδινών πυροφυλάξεων στην Πάρνηθα.
Σκοπός των πυροφυλάξεων είναι ο εντοπισμός εστιών φωτιάς που θα μπορούσαν να απειλήσουν όχι μόνο το αλώβητο από την πυρκαγιά του 2007 δασικό κομμάτι της Πάρνηθας αλλά και περιοχές που ήδη ανακάμπτουν (φυσικά ή με αναδασώσεις). Οι πυροφυλάξεις διεξάγονται σε στεγασμένο χώρο (πυροφυλάκια Σκίπιζας και Μόλας) και μπορεί να λάβει μέρος σε αυτές οποιοσδήποτε, καθώς γίνονται υπό την επίβλεψη εκπαιδευμένων μελών του ΕΔΑΣΑ.

Από τη Τετάρτη 28 Μαΐου μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο (ώρες 17.00 – 21.00) για να ενταχθείτε στις ομάδες πυροφύλαξης. Εάν θέλετε λοιπόν να συμβάλετε καθοριστικά στην προστασία της Πάρνηθας, να απολαύσετε την ανεπανάληπτη θέα από υψόμετρο 1.200μ., την καλοκαιρινή δροσιά του βουνού και την ικανοποίηση της εθελοντικής προσφοράς, επικοινωνήστε με τον Ε.ΔΑΣ.Α στα τηλέφωνα 2105200680-1 ή στείλτε μας ένα email στο edasa@otenet.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής .

Πηγή :  www.edasa.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.