Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης πήρε μέρος στο 4ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνη

 

3/6/2014

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης πήρε και φέτος μέρος στο 4ο Capital Link CSR Forum που διοργάνωσε ο φορέας Capital Link CSRinGreece την Τρίτη 27 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. 
Οι επισκέπτες του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δράση και το έργο της Ε.Ο.Δ., ενώ πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι εταιρειών, που επισκέφθηκαν το stand της Οργάνωσης, προκειμένου να διερευνηθούν πιθανοί τρόποι συνέργειας στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στο συνέδριο, επίσης, παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των εταιρειών που είναι χορηγοί της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, όπως η κυρία Λένα Μαμιδάκη, Διευθύντρια ΕΚΕ της Jet Oil. 

Το φετινό συνέδριο χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή ΜΚΟ, αλλά και επισκεπτών, που γνώρισαν από κοντά τους ανθρώπους που στελεχώνουν εθελοντικές οργανώσεις, σωματεία και συλλόγους, ενισχύοντας έτσι το πνεύμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο κ. John Catsimatidis, Πρόεδρος της Red Apple Group και ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες της ομογένειας στην Νέα Υόρκη.  

Πηγή :  www.hrt.org.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.