Συνάντηση εθελοντών πυροσβεστών στην Κ. Αχαΐα

 

7/6/2014

Τις τελευταίες εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά την ψήφιση του νόμου 4249/2014 που αφορά στην αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα στα νέα δεδομένα που σχετίζονται με τις εθελοντικές οργανώσεις, συζήτησαν στην διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΣΕΠΑ της Κ. Αχαΐας, εθελοντές των Πυροσβεστικών Σταθμών ΕΣΕΠΑ Βραχναιίκων, Κ. Αχαΐας και Βαρθολομιού.

Τα μέλη και των τριών σταθμών ανέφεραν τους προβληματισμούς τους για τα ζητήματα που προκύπτουν από το νέο νόμο σε θέματα πυρόσβεσης και προτίθενται να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους έπειτα από την επίσημη, έγγραφη απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΣΕΠΑ.
Επιθυμία των εθελοντών πυροσβεστών πάντως, που αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν στο πλευρό τους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι η συνέχιση των δραστηριοτήτων τους με γνώμονα πάντα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Πηγή :  http://www.pelop.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.