Ιατρικό Υλικό για το Μικροβιoλογικό Εργαστήριο

 

14/6/2014

Το Σ.Ε.Π.Π.Α. πριν από 2 μήνες περίπου διαπίστωσε ότι το νέο μικροβιολογικό μηχάνημα που χορηγήθηκε από το ΦΙΛ.Ι.Α. δεν είχε τα απαραίτητα αναλώσιμα και αντιδραστήρια λόγω αδυναμίας χορήγησης από το Νοσοκομείο Καλύμνου. Αθόρυβα κινητοποιηθήκαμε προς αναζήτηση λύσης και στην έκκληση μας προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΙΑΣΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ  www.emeis.com.gr ).
Όλοι οι εθελοντές στο Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αστυπάλαιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του Δ,Σ, κ. Ξεπαπαδάκη Γρηγόρηκαι το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., για την άμεση ανταπόκριση και τις ενέργειες τους ώστε να βρεθούν τα απαραίτητα αντιδραστήρια και αναλώσιμα υλικά για το μικροβιολογικό του ιατρείου Αστυπάλαιας όπως και την εταιρία Roche Diagnostics (Hellas) S.A. για την ευγενική χορηγία των υλικών.
Τα παραπάνω υλικά παρελήφθησαν από την υπεύθυνη του μικροβιολογικού και θα συμβάλουν σημαντικά στη καλύτερη λειτουργία του ιατρείου μας.
Η προσφορά τους αποτελεί για μας ηλιαχτίδα ελπίδας στη συννεφιά της κρατικής αδιαφορίας για τη υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων των νησιών.

Πηγή :  http://seppa.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.