Πέρασαν τα τεστ οι εθελοντές στην Πυροσβεστική

Βαθμολογία

15/6/2014

Διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, 14 Ιουνίου 08.00 με 11.00 το πρωί, με επιτυχία οι εξετάσεις (τεστ) αξιολόγησης των μελών εθελοντικών ομάδων που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Χίου.
Τα σεμινάρια είχαν ολοκληρωθεί την 30\4\2014 και οι συμετέχοντες σ´ αυτά προσήλθαν για να υποβληθούν σε τεστ αξιολόγησης το οποίο διεξήχθη πανελλαδικά σε όλες τις Π.Υ. και σε πραγματικό χρόνο αφού τα θέματα και οι απαντήσεις απεστάλησαν από και προς στην Πυροσβεστική Ακαδημία με ηλεκτρονικό τρόπο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Χίου ευχαριστεί όλα τα μέλη των εθελοντικών ομάδων για την μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών σε όλη την διαδικασία της επιμόρφωσης και της σημερινής αξιολόγησης, καθώς και για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο προσφορά θέλησης και μάθησης που επέδειξαν. Οι εθελοντικές και αφιλοκερδής προσπάθειες αυτές σε ένα χώρο τόσο νευραλγικό συμβάλλουν και επιβεβαιώνουν την κοινωνική αναγνώρισή των εθελοντών και επιβάλλουν στους επαγγελματίες να επιτύχουμε το καλύτερο.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι ουδεμία εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά επιτρέπεται χωρίς την έγγραφη άδεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χίου και οι παραβάτες εκτός από την ποινική δίωξη υποχρεούνται και σε αστική αποζημίωση ανάλογα με τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

Πηγή :  www.chiosnews.com

(Visited 2 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.