Συνάντηση του Συντονιστή Eπιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Π.Σ. με τον αντιπρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

 

8/7/2014

Συνάντηση του Συντονιστή Eπιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Υποστρατήγου ΠΣ Δημητρίου Πιερράκου, έλαβε χώρα στην έδρα του στις 18 Ιουνίου, με τον αντιπρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πυροσβεστικών Υπηρεσιών κ. Dr.h.c.Ralf Ackermann, συνοδευόμενου από τον συνεργάτη του Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Χανς Γιόακιμ Φούχτελ κ. Karsten Triesch καθώς και από το Διευθυντή του Συντονιστικού Γραφείου Ελλάδας της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κ. Χρήστο Λαζαρίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις νέες δομές, αρμοδιότητες και δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος, που προκύπτουν μετά την ψήφιση του Ν. 4249/2014 και ειδικότερα ζητήματα πιστοποίησης, αξιοποίησης και διαχείρισης των εθελοντικών ομάδων που συνδράμουν στο επιχειρησιακό έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Πηγή : www.fireservice.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.