Δωρεά πέντε νέα κράνη Δασοπυρόσβεσης – Διάσωσης HPS 3100 της DRÄGER για τον Ε.Ε.Σ.

11/7/2014

Πέντε νέα κράνη Δασοπυρόσβεσης – Διάσωσης HPS 3100 της DRÄGER δώρισε η εταιρεία Draeger Hellas A.E στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Το αίτημα της δωρεάς είχε κατατεθεί από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου και η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα, ενώ πριν την ολοκλήρωση της δωρεάς προηγήθηκε συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας μεταξύ του Αρχηγού Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου κ. Κωνσταντίνου Καλφούντζου και του Υπεύθυνου Τεχνικής Ασφαλείας κ. Δημήτρη Καμίτσου κατά την οποία η εταιρεία ενημερώθηκε για τις δράσεις του Τομέα Σαμαρειτών ,Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Ιωάννης Ρέτσιος – Αρχισυντάκτης του Διαδικτυακού Περιοδικού Fire.gr

Tο συγκεκριμένο κράνος HPS 3100 αποτελεί την τελευταία σχεδιαστική καινοτομία του Κατασκευαστικού Οίκου Drӓger (Drӓgerwerk GmBH) και διατέθηκε στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων υποσιάγωνο τεσσάρων σημείων, προστατευτικά αντιπυρικά γυαλιά προστασίας, δυο βάσεις φακού, αντιπυρικό κάλυμμα αυχένα και αντανακλαστικές λουρίδες.

Tο HPS 3100 είναι ένα πολυ-λειτουργικό κράνος που μπορεί να ανταπεξέλθει στις διαφορετικές συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ομάδες διάσωσης όπως αποστολές έρευνας και διάσωσης, δασικές και αστικές πυρκαγιές, τεχνική διάσωση κ.α., ενώ ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις η εταιρεία προσφέρει πληθώρα αξεσουάρ όπως προσωπίδα μεταλλικού πλέγματος, προσωπίδα προστασίας από ηλεκτρισμό, ωτοασπίδες κ.α.

H Draeger Hellas A.E. (SA) ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2010, θυγατρική 100% του Κατασκευαστικού Οίκου Drӓger (Drӓgerwerk GmBH) με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες τις Ελληνικής αγοράς υποστηρίζοντας επίσης τις αγορές της Κύπρου και Μάλτας.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Draeger Hellas A.E και ιδιαίτερα τον κύριο Μανώλη Σιδηρουργό – Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο και τον κύριο Δημήτρη Καμίτσο – Υπεύθυνο Τεχνικής Ασφάλειας για την ευγενική τους δωρεά.

Πηγή : www.samarites.gr

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.