Συσκευή Alcotest Dräger 3820 standard

Βαθμολογία

 
Το Dräger Alcotest 3820 είναι ένα επώνυμο προϊόν που κατασκευάζεται στη Γερμανία με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας από την Dräger, καταξιωμένη στην διεθνή αγορά, στους επαγγελματίας, στην αστυνομία και στη βιομηχανία για πάνω από 60 χρόνια.

Κάθε χρόνο, περισσότερες από 30 εκατομμύρια μετρήσεις αλκοόλ αναπνοής πραγματοποιούνται με συσκευές Dräger.

Η συνεχής περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας για έξι δεκαετίες καθιστά το Dräger Alcotest 3820 ασύγκριτα γρήγορο και αξιόπιστο. Η τεχνολογία μέτρησης του Dräger Alcotest 3820 είναι πανομοιότυπη με τις συσκευές που χρησιμοποιούνται σε δοκιμές αλκοόλης υψηλής ακρίβειας.

Ως ιδιωτικός χρήστης ή επαγγελματίας οδηγός, μπορείτε εύκολα να προλάβετε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Χάρη στη μικρή θήκη που διαθετει, το μικρό βάρος και το μικρό μέγεθος το Alcotest 3820, μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε, και να ελέγχετε την ικανότητά σας πριν να οδηγείτε και έτσι γίνεται απαραίτητος σύντροφος σε πολλές περιπτώσεις.
Το Dräger Alcotest 3820 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιώτες (ανεξάρτητα από την ηλικία τους) καθώς και από εταιρίες, εμπορικά ιδρύματα, οργανισμοί και διάφορες ενώσεις.
Χάρη στο υψηλό επίπεδο ακρίβειας, η συσκευή είναι επίσης κατάλληλη για χρήση σε σχολεία (οδήγηση) ή σε κοινωνικές και βοηθητικές υπηρεσίες, όπως κέντρα συμβουλών εθισμού, και τελευταίο αλλά σημαντικότερο, το Dräger Alcotest 3820 είναι φυσικά το ιδανικό αξεσουάρ για ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης ντίσκο, μπαρ και εστιατόρια κάθε είδους.

Το εύρος θερμοκρασίας για τις μετρήσεις είναι από -5°C έως +50°C, οπότε μπορείτε να βασιστείτε σε ακριβή αποτελέσματα τόσο σε χειμωνιάτικη νύχτα είτε σε διακοπές – χάρη στην τεχνολογία υψηλής ποιότητας της συσκευής, Η λειτουργία είναι πολύ εύκολη και ο χρήστης συντονίζει όλες τις λειτουργίες μέτρησης χρησιμοποιώντας το μεγάλο πλήκτρο λειτουργίας με οπίσθιο φωτισμό στη μέση της συσκευής και το μενού πλοηγείται επίσης χρησιμοποιώντας το ίδιο πλήκτρο.
Μια γραφική οθόνη σε μια φωτεινή οθόνη που είναι ευδιάκριτη ακόμη και σε συνθήκες κάτω από τη βέλτιστη ορατότητα διευκολύνει το χειρισμό και τα ηχητικά σήματα προσφέρουν προαιρετικά επιπλέον ακουστικό προσανατολισμό.

Η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση εντός δευτερολέπτων μετά την ενεργοποίηση, η δοκιμή αναπνοής μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως. Δεν είστε σίγουροι πότε είχατε βαθμονομήσει το Dräger Alcotest 3820; Κανένα πρόβλημα – ένα εσωτερικό ρολόι σας προειδοποιεί εγκαίρως και σας υπενθυμίζει τις απαραίτητες βαθμονομήσεις έτσι ώστε να διασφαλιστεί ένα μόνιμα υψηλό επίπεδο ακρίβειας.

Η μπαταρία της συσκευής επαρκεί για 1.500 ελέγχους,(περίπου 5 έτη). Το Dräger Alcotest 3820 ζυγίζει περίπου 130 γραμμάρια και το περίβλημα ανθεκτικό σε κραδασμούς το προστατεύει από τυχαίες ζημιές.
Τα επιστόμια που χρησιμοποιούνται δεν χρειάζονται καμία ρύθμιση, ενώ επιπλέον τεμάχια βρίσκονται διαθέσιμα για αγορά.
Για να διασφαλιστεί η υγιεινή και η ακριβής λειτουργικότητα της συσκευής, πρέπει να χρησιμοποιείται ξεχωριστό επιστόμιο για κάθε άτομο δοκιμής.

Περιεχόμενα Συσκευασίας
Μία (1) Συσκευή alcotest 3820.
Μία (1) Θήκη Microfiber (ΜΑΥΡΟ).
Τρία (3) Επιστόμια.
Βιβλιαράκι με Οδηγίες χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα στο SafetyPro
(Visited 1 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.