Ενώ εμείς ρισκάρουμε τη ζωή μας, αυτοί παίζουν με το μέλλον μας

Βαθμολογία

24/7/2014

Συνάδελφοι

Η  πολιτική της απίστευτης προχειρότητας της πλήρους  εχθρότητας και  της συνειδητής πλέον απαξίας  των ενστόλων από την πλευρά των διαχειριστών της κρίσης και των εκτελεστών των μνημονίων στη χώρα μας, κορυφώνεται πλέον. Μετά την απίστευτη φτωχοποίηση του   φτωχοκάματού μας, την ερημοποίηση των επαγγελματικών μας οργανισμών, το κρυφτούλι με τις αποφάσεις της διακαιοσύνης σχετικά με την αποκατάσταση των αδικιών εις βάρος των αποδοχών μας,  η σκυτάλη δόθηκε στην κατεδάφιση των επικουρικών μας ταμείων. Κρυφίως ανευ ουδενός διαλόγου, οι εκτελεστές του μνημονίου προωθούν  νομοθετική διάταξη με την οποία οι τομείς  του ΤΕΑΠΑΣΑ που μας χορηγούν την ήδη πενιχρή επικουρική μας σύνταξη  υπάγεται στο ΕΤΕΑ,  οι κλάδοι Πρόνοιας που μας δίνουν το ΕΦΑΠΑΞ υπάγονται στον σφαγιαστικό “μαθηματικό τύπο”  και το σύνολο του ΤΕΑΠΑΣΑ επιστρέφει   στην εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας.

Μετά την  ληστεία των αποθεματικών μας από το PCI,  ξεδιπλώνεται πλέον η πολιτική πρωτοβουλία να γκρεμιστεί ότι είχε απομείνει  υγιή στην επικουρική μας ασφάλιση, για να συντροφέψει στην εξαθλίωση ότι απέμεινε στην κύρια ασφάλιση μας.Καλούμε τώρα τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος να αρθεί των περιστάσεων και ως  φυσικός ηγέτης  να προασπίσει το υστέρημα των συναδέλφων.

Καλούμε τώρα τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη,  να τεθεί ως πολιτικός προϊστάμενός μας ασπίδα σε  αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία.Συνάδελφοι Βρισκόμαστε τις τελευταίες ώρες σε επαφή και συνεργασία με όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για να συντονίσουμε τη δράση μας.

Αυτή την καταστρεπτική πυρκαγιά που ανάβει, πρέπει  με αποτελεσματικότητα να τη σβήσουμε..

Για την ΕΑΠΣ
Ο Πρόεδρος
Για την ΠΟΕΥΠΣ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Σταμούλης
Δημήτρης Σταθόπουλος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.