Με εθελοντές πυροσβέστες συναντήθηκε η Πατουλίδου

 

1/8/2014

Η κ. Βούλα Πατουλίδου, νέα Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με εκπροσώπους εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας και η συνάντηση αυτή είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του προγράμματος της που εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε κ. Πατουλίδου, αφού ενημερώθηκε για το αξιοθαύμαστο  έργο  των εθελοντών πολιτικής προστασίας, των οποίων η επιτυχημένη δράση ξεπερνά τα σύνορά μας,   τόνισε στους εθελοντές πως  «το  έργο το οποίο εκτελείτε άψογα σε πολύ δύσκολες συνθήκες  και σε μια δυσμενή, οικονομικά, συγκυρία για την Ελλάδα μας, επιβεβαιώνει  την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον». Και συμπλήρωσε πως «με γνώμονα αυτές τις αξίες και μόνο, μπορεί το τρίπτυχο, Πυροσβεστικό Σώμα, Εθελοντές και Περιφέρεια να καταγράψει πολλές επιτυχίες». Η κ. Πατουλίδου, αφού ευχαρίστησε τους Εθελοντές, τους διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί και θα εντατικοποιηθεί η στήριξη της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης στη πολυσήμαντη ανθρωπιστική δράση τους. 

Πηγή : www.ka-business.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.