Καθαριστικό υγρό για μάσκες

Βαθμολογία

 
Το Sekusept™ Cleaner από την Ecolab είναι ένα πολύ αποτελεσματικό συμπυκνωμένο υγρό καθαριστικό συμβατό για καθαρισμό χειρός σε ιατρικά όργανα, αλλά και σε εξοπλισμό προστασίας αναπνοής όπως οι αναπνευστικές μάσκες, οι αναπνευστικές συσκευές επιφανείας & κατάδυσης, οι προστατευτικές στολές από χημικά κ.α.

Είναι δυνατή η εφαρμογή του Sekusept™ Cleaner σε μπάνια υπερήχων.

Χάρη στην υψηλή του ισχύ καθαρισμού και τον ισχυρό, ανιονικό επιφανειοδραστικό συνδυασμό, το Sekusept™ Cleaner απομακρύνει αξιόπιστα ακόμη και ανθεκτικό οργανικό λεκέ π.χ το αποξηραμένο αίμα ή πρωτεΐνη τα οποία θα αφαιρεθούν εντελώς.
Το καθαριστικό υγρό έχει ευχάριστη οσμή, διαφανές πράσινο και κίτρινο χρώμα και είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε χαμηλές συγκεντρώσεις.

Το Sekusept® Cleaner είναι καθαριστικό για καθαρισμό με το χέρι, πανί, σφουγγάρι ή βούρτσα (καθαρισμός στολών χημικής προστασίας) πριν από την απολύμανση.

Χαρακτηριστικά

⇒ Αλκαλικό υγρό καθαριστικό με ανιονικά τασιενεργά
⇒ Καθαρισμός χειρός σε ιατρικά όργανα
⇒ Κατάλληλο για θερμοευαίσθητα όργανα,εύκαμπτα ενδοσκόπια ή αναπνευστικές μάσκες,αεροπνεύμονες κ.α.
⇒ Κατάλληλο για μπάνιο υπερήχων
⇒ Ευχάριστη μυρωδιά
⇒ Πράσινο κίτρινο χρώμα
⇒ Συμπυκνωμένο με χαμηλό κόστος χρήσης.
⇒ Εξαιρετική δύναμη καθαρισμού,
⇒ Γρήγορο αποτέλεσμα δεν απαιτείται επιπλέον καθαρισμός.
⇒ Αφαιρεί με ασφάλεια τους λεκέδες όλων των τύπων.

Προτεινόμενη Χρήση 
Το Sekusept Cleaner είναι ένας καθαριστικός παράγοντας για καθαρισμό χειρός με πανί και σφουγγάρι πριν την απολύμανση. Συνίσταται για τον καθαρισμό-πλύση πριν την απολύμανση αναπνευστικών μασκών, εξοπλισμού αναπνευστικής προστασίας, συσκευές κατάδυσης, στολές χημικής προστασίας, επιφάνειες εργασίας και δάπεδα, επίσης συνίσταται για επιφανειακό καθαρισμό ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Προτεινόμενη εφαρμογή 
Χρησιμοποιήστε νερό (max 30°C) ώστε να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
► Τηρείτε αυστηρά τις αντίστοιχες Οδηγίες Χρήσης της Dräger για αναπνευστικές μάσκες, εξοπλισμό αναπνευστικής προστασίας, χημικά προστατευτικά κοστούμια κλπ. Καθώς και τις οδηγίες εφαρμογής του κατασκευαστή του προϊόντος!
Εάν το Sekusept™ Cleaner χρησιμοποιείται ως ενισχυτής καθαρισμού, χρησιμοποιήστε πρώτα απολυμαντικό διάλυμα και μετά προσθέστε Sekusept™ Cleaner.

Ενδεικτικές Οδηγίες χρήσης
Τοποθετήστε τα αντικείμενα στο διάλυμα, διασφαλίζοντας την πλήρη διαβροχή. Καθαρίστε τα αντικείμενα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή τους. Κατά τη χρήση σε μπάνιο υπερήχων, καλύψτε το μπάνιο κατά τη διάρκεια υπερήχων. Μετά το βήμα καθαρισμού, αφαιρέστε τα αντικείμενα από το διάλυμα και ξεπλύνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό. Στεγνώστε τις εξωτερικές επιφάνειες στη συνέχεια, ιδιαίτερα τις κοιλότητες (π.χ. στα κανάλια του ενδοσκοπίου).

Σημείωση: Συμπληρώστε καθαρότερα διαλύματα μόνο με νερό (έως 25 ° C).
Παράδειγμα εφαρμογής 10 λίτρα:1% λύση εφαρμογής = 100ml, Sekusept™ Cleaner + 9,9 λίτρα νερού.

Προσθέστε συμπυκνωμένο προϊόν σύμφωνα με τον όγκο του νερού, ανακατέψτε λίγο. Το διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως.
Για φυσιολογική μόλυνση, το διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία εργάσιμη ημέρα. Εάν το διάλυμα είναι αρκετά μολυσμένο, προετοιμάστε νέο διάλυμα καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν στο SafetyPro

(Visited 4 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.