Τελετή Παράδοσης ATV απο την Blue Star Ferries στο Σ.Ε.Π.Π.Α

 

24/3/2010

Το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αστυπάλαιας στις 22/3/10 τίμησε την εταιρία BLUE STAR FERRIES για την ευγενική της χορηγία του ποσού των 25.000,00 € προς το Σ.Ε.Π.Π.Α. με το οποίο έγινε δυνατή η απόκτηση ενός πυροσβεστικού οχήματος ATV POLARIS / FIREXPRESS 4×4 με δεξαμενή 160 λίτρων νερού, 12 λίτρων αφρού και σύστημα πυρόσβεσης μικροσταγονιδίων τεχνολογίας Firexpress micro-drops system.

Την εταιρία Blue Star Ferries εκπροσώπησαν οι κύριοι:

 • Θεοδωράτος Διονύσης Commercial Director Domestic Lines,
 • Σακέλης Γεώργιος Marketing Executive
 • και η κυρία Γρηγορά Χριστίνα Marketing & Advertising Manager

  Στη τελετή παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κονταράτος Πανορμίτης όπου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε την εταιρία.

  Ο κ. Θεοδωράτος στον χαιρετισμό του πρότεινε, μέλη του σωματείου να συμμετάσχουν σε εκπαίδευση-άσκηση πυρόσβεσης που θα γίνει εν πλω στο πλοίο Διαγόρας ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις , μια πρόταση που έγινε αμέσως δεκτή με χαρά από τα μέλη του ΣΕΠΠΑ.

  Πατήστε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση:

  Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
  Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
  Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
  Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση

  Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Π.Α ευχαρίστησε την BLUE STAR FERRIES και απένειμε τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά στους εκπροσώπους της.
  Παρόν στη τελετή ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της Firexpress Ε.Π.Ε κ. Ρέτσιος Ιωάννης όπου παρουσίασε τη νέα τεχνολογία του οχήματος παντός εδάφους τύπου ATV κατά την επίδειξη του οχήματος που ακολούθησε της τελετής.

  Στη τελετή παραβρέθηκαν πολλοί συμπολίτες και φίλοι του Σ.Ε.Π.Π.Α.

  Το Σ.Ε.Π.Π.Α είναι το πρώτο εθελοντικό σωματείο στην Ελλάδα που αποκτά όχημα παντός εδάφους τύπου ATV POLARIS / FIREXPRESS με σύστημα μικροσταγονιδίων.
  Ένα πυροσβεστικό σύστημα που απέδειξε στη πράξη την αξία του και είναι ιδανικό για στενά σοκάκια και δύσβατους δρόμους όπως οι περισσότερες νησιωτικές περιοχές.

  Εκ του Δ.Σ.

  Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αστυπάλαιας

 • Κάντε το πρώτο σχόλιο

  Υποβολή απάντησης

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


  *


  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.