Κατευόδιο στον ήρωα πυροσβέστη, από τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο

 

13/9/2014

Ενας ακόμη μεγάλος σύγχρονος ΄Ηρωας-Πυροσβέστης,ο Ματθαίος Μάντζιος έφυγε χθές ξαφνικα κι αναπάντεχα σε κατασβεση πυρκαγιάς στην Καλλιθέα,βυθίζοντας στο βαρύ πένθος όλους τους συναδέλφους του-και όχι μόνο-στον Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθέας όπου υπηρετούσε,αλλά και απανταχού.  Ενα ακόμη αληθινό διαμάντι,ένας νέος Άνθρωπος-33 ετών μόλις!-,έπεσε στο βωμό του καθήκοντος,αυξάνοντας κατά ένα ακόμη θύμα τον ήδη μακρύ κατάλογο πεσόντων Πυροσβεστών στο καθήκον αφήνοντας πίσω στους δικούς του ανθρώπους και την οικογένειά του,ατέλειωτο πόνο και ερωτηματικά.

Μαζί με τα δικά μου ταπεινά αλλά ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συναδέλφους του-μας-στον Πυροσβεστικό Σταθμό Καλλιθέας, δύό δάκρυά μου σαν κατευόδιο στο μακρύ νέο ταξίδι του στις γειτονιές των αγγέλων.

Ας σταθεί η αφορμή ο αξέχαστος αυτός συνάδελφός μας και ο χαμός του,ώστε η πολιτεία να συμπαρασταθεί ειλικρινά και έμπρακτα στην οικογένεια του εκλιπόντος και σε όλη την πυροσβεστική κοινότητα,με διάφορα υλικοτεχνικά μέτρα ασφαλείας-προστασίας της ζωής των,αλλά και ο ..΄΄κ.΄΄ Πάγκαλος να μετανοήσει  βαθιά για το υβρεολόγιο- χαρακτηρισμό του ως κοπρίτες και ανιπαραγωγικούς τους Ανθρώπους αυτούς.

Γ.Δ.Παναγιωτακόπουλος
Ανθ-γός ε.α.

www.bloko.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.