Δελτίου Τύπου Σχολής Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ.

 

26/9/2014

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση πέντε (5) Εθελοντών Ναυαγοσωστών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (Σ.Ε.Θ.Ε) της Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2014, που   πραγματοποιήθηκε για εθελοντικές οργανώσεις από τις 22.09.2014 έως τις 25.09.2014 στις εγκαταστάσεις τις 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα.

Οι Εθελοντές μας εκπαιδεύτηκαν στις  διαδικασίες επιβίωσης στο υγρό στοιχείο σε συνθήκες αναγκαστικής προσθαλάσσωσης αερομεταφερόμενου μέσου, καθώς και στις διαδικασίες ανεύρεσης και διάσωσης από ελικόπτερο S.A.R. της Πολεμικής Αεροπορίας.
Κατόπιν αξιολόγησης των Εκπαιδευτών του Σ.Ε.Θ.Ε. οι Εθελοντές μας κρίθηκαν ικανοί και πέρασαν με επιτυχία την εκπαίδευση.

Ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και η Σχολή Αυτοδυτών Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης του Γ.Ε.Α. καθώς και το προσωπικό και την Διοίκηση της 120 ΠΕΑ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.

Πηγή : www.samarites.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.