Διημερίδα–Εκπαίδευση Υπαλλήλων του Π.Κ. Αργαλαστής

 

11/10/2014

Το διήμερο Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου του 2014, πραγματοποιήθηκε Διημερίδα-Εκπαίδευση με θέμα «Οργάνωση Διάσωσης σε τροχαία ατυχήματα», η οποία διοργανώθηκε από την Διοίκηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των πυροσβεστικών υπαλλήλων, και στην εμπέδωση τόσο θεωρητικών αντικειμένων στην οργάνωση διάσωσης σε τροχαία ατυχήματα, όσο και των βασικών τεχνικών απεγκλωβισμού στην πράξη, σε συνδυασμό με τον απεγκλωβισμό του τραυματία.

Εκπαιδευτές-εισηγητές ήταν ο Επιπυραγός Αθανάσιος Χ.Μπαλάφας Αξιωματικός της 1ης ΕΜΑΚ του Π.Σ, καθηγητής στην Πυροσβεστική Ακαδημία και η Φανή Κατσαβούνη Διδάκτωρ, καθηγήτρια της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, εκπαιδεύτρια BLS, PHTLS.

Στην Διημερίδα-Εκπαίδευση συμμετείχαν οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Π.Κ. Αργαλαστής, πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Νομού καθώς και η εθελοντική ομάδα «Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων» του Νομού Μαγνησίας.

Πηγή : www.fireservice.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.