Δυσαρέσκεια στην Πυροσβεστική για δηλώσεις της Ρένας Δούρου

 

30/10/2014

Την προσκάλεσαν αλλά δεν ήρθε ποτέ. Τηλεφώνησαν στο γραφείο της αλλά τους απάντησαν πως θα επικοινωνήσουν εκείνοι για το αν θα έρθει η ίδια η περιφερειάρχης ή εκπροσωπός της. Δεν πήραν ποτέ όμως.

Την δυσαρέσκειά τους εκφράζουν κύκλοι του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, σχετικά με τις δημόσιες αναφορές της Ρένας Δούρου, σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, πως πέρα από το γεγονός ότι δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της θεομηνίας και των καταστροφών, δεν την είχαν καλέσει και στον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου.

Σύμφωνα με πηγές από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, οι αρμόδιοι αξιωματικοί είχαν στείλει πρόσκληση στο γραφείο της κ. Δούρου, προκειμένου να παραβρεθεί στον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου, με τα στελέχη του γραφείου της να επιφυλάσσονται να απαντήσουν. Την περασμένη Δευτέρα, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, επικοινώνησαν και τηλεφωνικά με το γραφείο της, υπεύθυνοι του οποίου είπαν ότι θα ενημερώσουν οι ίδιοι αν θα έρθει η περιφερειάρχης ή εκπρόσωπός της. «Ελπίζουμε να πρόκειται για παρανόηση, κακή πληροφόρηση, γιατί αλλιώς είναι άδικη η αντιμετώπιση της κ. Δούρου, και δεν μας αξίζει» αναφέρουνυψηλόβαθμα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Πηγή : www.thetoc.gr

1 Comment

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.