Ενημέρωση της Π.Ε.Ε.Π.Σ σε λύκεια της Αττικής

 

10/5/2010

Συνεχίστηκε κατά τους μήνες Μάρτιο & Απρίλιο, η ενημερωτική καμπάνια της Π.Ε.Ε.Π.Σ σε σχολικές μονάδες της Αττικής με σκοπό την πληροφόρηση και εξοικείωση των μαθητών λυκείου με το θεσμό του Εθελοντή Πυροσβέστη.

Τριμελές κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Μάκη Τσιουγκρή και τα μέλη της Ένωσης Εθ. Αρχιπυροσβέστη Αλέξανδρο Αργυροκαστρίτη και Εθ. Πυροσβέστη Θανάση Ευαγγέλου, επισκέφτηκαν στις 4 Μαρτίου το 6ο Γενικό Λύκειο Πειραιά και στις 14 Απριλίου το 1ο Γενικό Λύκειο Καλυβίων. Η υποδοχή ήταν θερμή και το ενδιαφέρον, των περίπου 70 μαθητών σε κάθε σχολείο, μεγάλο. Το πλήθος των ερωτήσεων και αποριών που δέχθηκε η ομάδα, μετά την αρχική ημίωρη παρουσίαση, αποδεικνύει τον υψηλό βαθμό ευαισθητοποίησης των νέων σε θέματα ασφάλειας και περιβάλλοντος, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον τους για το δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.


Η Π.Ε.Ε.Π.Σ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του 6ο Λυκείου Κο Μαχαίρα Κωνσταντίνο και την υπεύθυνη καθηγήτρια του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού Κα Τοπογλίδου Δέσποινα, τον Διευθυντή του Λύκειο Καλυβίων Κο Ασημακόπουλο, καθώς και το λοιπό διδακτικό προσωπικό για το ενδιαφέρον τους και την έμπρακτη υποστήριξη των εκδηλώσεων.

Απο την Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.