Σύσκεψη στον Δήμο Κιλκίς για την πολιτική προστασία

Βαθμολογία

19/11/2014

Κατά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εξετάστηκαν οι επί μέρους δράσεις που ασκεί στον τομέα ευθύνης του ο κάθε εμπλεκόμενος φορέας σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων (πλημμυρών, χιονοπτώσεων, παγετού) κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ενώ κρίθηκε επιβεβλημένος ο συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου με τους φορείς που συμμετέχουν στην πολιτική προστασία.

Σύμφωνα με τον κ. Σισμανίδη, ο δήμος παρουσιάζει αυξημένη ετοιμότητα στον τομέα της πολιτικής προστασίας, η οποία αποτυπώνεται στο μνημόνιο για την αντιμετώπιση των ακραίων φυσικών φαινομένων, που έχει συνταχθεί με ευθύνη της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας – Διαχείρισης Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – Διαχείρισης Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης,ο υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Παύλος Ιακωβίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Κιουρτζίδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς  Στέφανος Δουδουλακάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Επιπυραγός Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Υποδιοικητής της υπηρεσίας Επιπυραγός Πρόδρομος Καλαϊτζίδης, ο Ταγματάρχης Τεχνικού της71ης Α/Μ/ ταξιαρχίας »Πόντος»  Δημήτρης Κουτσουβέλας, η κα Αικατερίνη Ψιώτα ως εκπρόσωπος του Δασαρχείου Κιλκίς,  ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς Πασχάλης Αποστολίδης, ο αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης , Ανακύκλωσης, Πρασίνου και διαχείρισης – συντήρησης οχημάτων  του Δήμου και υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας Παντελής Πηλείδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Πρασίνου και συντονιστής για θέματα πολιτικής προστασίας  Ιωάννης Διαμαντίδης, η κα Ειρήνη Αντωνιάδου και ο κ. Θεοδόσης Ρακιντζόπουλος από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) και ως παρατηρητές οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Γραμματικόπουλος και Ιωάννης Δημητριάδης.

Πηγή : www.kilkistoday.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.