Ευχαριστίες απο την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Καρύστου

 

9/9/2010

Ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Καρύστου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις εθελοντικές ομάδες που συμπαραστάθηκαν ηθικά και προφορικά για την καταστροφή που υπέστη ο τόπος μας από την δασική πυρκαγιά στις 21 Αυγούστου 2010. Η εθελοντική μας ομάδα με το σύνολο των μελών της προσέφερε τα μέγιστα εκείνες τις ημέρες προσπαθώντας να σώσει ότι ήταν δυνατόν και συνέδραμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία την οποία ευχαριστούμε θερμά για το έργο της και τις προσπάθειες που κατέβαλε για την κατάσβεση .

Η Εθελοντική μας Ομάδα θα συνεχίσει να προστατεύει με όλες τις δυνάμεις της τον δασικό πλούτο και τις περιουσίες των συντοπιτών μας με γνώμονα το τρίπτυχο, «προστατεύουμε τον άνθρωπο την περιουσία του και το περιβάλλον». Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας καλούμε νε επισκεφτείτε σύντομα την Κάρυστο και τις ομορφιές της.

Ο Πρόεδρος

Μιχαλόπουλος Χρήστος

Σημείωμα Αρχισυντάκτη Fire Rescue News

Κατά την επίσκεψη μου στην Κάρυστο Ευβοίας είδα την μεγάλη καταστροφή που υπέστη η Κάρυστος και συνομίλησα με την τοπική Εθελοντική Ομάδα. Θα ήθελα να ζητήσω παίρνοντας της πρωτοβουλία, όσες Εθελοντικές Ομάδες μπορούν και θέλουν να οργανώσουμε μια αποστολή υλικής βοήθειας στους συνάδελφους μας που έχουν υποστεί μεγάλη καταστροφή σε υλικά πυρόσβεσης και χρειάζονται οτιδήποτε μπορούμε να στείλουμε από το περίσσευμα μας, που θα μπορούσε να τους βοηθήσει να αναπληρώσουν υλικά πυρόσβεσης και προϊόντα εκτάκτου ανάγκης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Καρύστου διαθέτει ένα πυροσβεστικό όχημα τύπου pick up 4X4 το οποίο χρησιμοποιεί για τις ανάγκες πυρόσβεσης του τόπου της. Δυστυχώς από ότι είδα υπάρχει τεράστια έλλειψη σε υλικά όπως σωλήνες, δίκρωνα πυρόσβεσης, στολές, μπότες και όλα τα γνωστά υλικά που χρησιμοποιεί μια εθελοντική ομάδα. Ανέλαβα αυτή την πρωτοβουλία καθώς οι συνάδελφοι δεν ήθελαν να ζητήσουν κάτι τέτοιο αλλά με ευαισθητοποίησε το φιλότιμο τους και η περηφάνια τους ως Εθελοντές.

Πιστεύω ότι ως εθελοντές και συνάδελφοι θα πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε από το υστέρημα μας ή τον εξοπλισμό μας κάτι… και να το στείλουμε στους συνάδελφους μας, ίσως έτσι τους βοηθήσουμε να αναπληρώσουν αυτά που δεν έχει το φιλότιμο να αναπληρώσει το ίδιο το κράτος. Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Καρύστου μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Πρόεδρο της, κύριο Μιχαλόπουλο Χρήστο στο τηλέφωνο 6978100743.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη σας

Ρέτσιος Σ. Ιωάννης

Πατήστε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση:

Φωτογραφίες Κοραλία Γκελέκα

Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση
Πατήστε για Μεγέθυνση Πατήστε για Μεγέθυνση

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.