Αγαπητή κυρία, αγαπητέ κύριε,

H διαφημιστική σας προβολή στον Επιμορφωτικό χώρο Fire Rescue Pedia, (www.fire.gr)  την 1η & μεγαλύτερη Διαδικτυακή πηγή περιεχομένου με αντικείμενο την Πυρόσβεση & την Διάσωση, θα σας αποφέρει τα μέγιστα στην επισκεψιμότητα της εταιρικής σας ιστοσελίδας ή στην προώθηση των προϊόντων σας. Τα διαφημιστικά μηνύματα γραφικού τύπου (Banners) αποτελούν μια ιδιαίτερη αξιόπιστη διαφημιστική λύση και προσφέρονται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Σας ενημερώνουμε ότι το Fire.gr είναι ένα διαδικτυακός χώρος γνώσης και μάθησης με συνεργάτες σε εθελοντική βάση και τα έσοδα των διαφημίσεων καλύπτουν τις πάγιες και διαρκείς του ανάγκες (μεταφράσεις, φιλοξενίες, domain names, servers, έξοδα κάλυψης φωτορεπορτάζ και εκδηλώσεων, κ.λ.π). 

Στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας μπορείτε να αντλήσετε απευθείας από την εταιρία Alexa.com (Αναγνωρισμένη εταιρία στο Διαδίκτυο που δίνει την παγκόσμια κατάταξη των ιστοσελίδων & την δημοτικότητα τους) Url: www.alexa.com . Όλα μας τα άρθρα δημοσιεύονται αυτόματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook Twitter

Επωφεληθείτε και εσείς …

Η τιμολόγηση σας για την παροχή υπηρεσιών μέσω Internet, θα γίνει από την εταιρία RDC Informatics η οποία έχει και την εμπορική εκμετάλλευση.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τυχόν διευκρίνηση χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας ή μέσω email: fire@fire.gr για να σας ενημερώσουμε για τις τιμές συμβολαίου 3 μηνών, 6 μηνών και ετήσιου συμβολαίου.
Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειαστείτε.

Μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία του Fire Rescue Pedia εδώ!

Fire Rescue Pedia

Διαφημιστείτε μαζί μας

(Visited 14 times, 1 visits today)