Ερωτηματολόγιο για Διδακτορικό αναφορικά με την Μείωση Ρίσκου και Καταστροφών

Βαθμολογία

Ο Παντελίδης Κίμων είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Ινστιτούτο για την Μείωση Ρίσκου και Καταστροφών του University College London. Το παρακάτω ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της διδακτορικής του εργασίας που εξετάζει / ερευνά πως οι πυροσβεστικές υπηρεσίες στην Νότια Ευρώπη μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουν στους πολίτες σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Ερωτηματολόγιο για Διδακτορικό αναφορικά με την Μείωση Ρίσκου και Καταστροφών

Ο σκοπός του ερωτηματολογίου είναι να εντοπίσει συχνά μοτίβα δράσης, κοινά σημεία αναφοράς, αντιλήψεις, απόψεις και συγκρίσεις μεταξύ πυροσβεστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, χρησιμοποιώντας το Εθνικό Πρότυπο για τις πυροσβεστικές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου ως μοντέλο αναφοράς. Ενώ το ερωτηματολόγιο θέτει ερωτήματα που αφορούν την υπηρεσία σας, τον βαθμό σας και προσωπικές αντιλήψεις για σχετικά ζητήματα, η ταυτότητα σας παραμένει ανώνυμη για τους σκοπούς της έρευνας.

Για να ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο θα χρειαστείτε περίπου 10 – 15 λεπτά. Υπάρχουν κάποιες υποχρεωτικές ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσετε προκειμένου να προχωρήσετε στις επόμενες ενότητες και υποβάλετε το ολοκληρωμένο ερωτηματολόγιο.

Το ερωτηματολόγιο αφορά ΜΟΝΟ Επαγγελματίες, Εποχικούς ή Συμβασιούχους και Εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος.

Πατήστε την παρακάτω εικόνα για να μεταφερθείτε στο online ερωτηματολόγιο.

Ερωτηματολόγιο για Διδακτορικό αναφορικά με την Μείωση Ρίσκου και Καταστροφών

(Visited 41 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.