Υποδοχή αποστολής του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας

Βαθμολογία

8/12/2011

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα, ο Δήμος Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) υποδέχτηκαν ανώτατους αξιωματούχους από το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα εθελοντισμού.
Η επίσκεψη ξεκίνησε, σήμερα, στα γραφεία του ΣΠΑΥ, στον Βύρωνα, με παρουσίαση από τον διευθυντή Προγραμμάτων του Συνδέσμου Βασίλη Νομικό, των δραστηριοτήτων του ΣΠΑΥ, θεμάτων εθελοντισμού και κοινοτικών προγραμμάτων. Ειδικότερα, ο κ. Νομικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του ΣΠΑΥ στο πρόγραμμα LIFE–AMIBIO (Αυτόματη Παρακολούθηση & Καταγραφή της Βιοποικιλότητας με χρήση ακουστικών μέσων) που προβλέπει την έρευνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον Υμηττό. Στους ξένους επισήμους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.


Υποδοχή αποστολής του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας
Ο αντιδήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής, ο Σταύρος Σαλαγιάννης, επικεφαλής και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, υποδέχονται τους Ρώσους αξιωματούχους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Υποδοχή αποστολής του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας
Η αποστολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον διευθυντή Προγραμμάτων του ΣΠΑΥ Βασίλη Νομικό και τον επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, Σταύρο Σαλαγιάννη.

Η επίσκεψη της αποστολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίστηκε με ξενάγηση στα πυροφυλάκεια των Εθελοντικών Ομάδων Ηλιούπολης, Γλυφάδας και Βάρης.

Για το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΥ

Φλοράν Σελάϋ (6974367821)

Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

(Visited 3 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.