Απονομή Αιγίδας Αριστείας στο Fire Rescue Pedia

Βαθμολογία

 
Αξιότιμοι κύριοι,
Σε συνέχεια επικοινωνίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών μαζί σας ως Διαχειριστές του διαδικτυακού ιστοτόπου εκπαίδευσης και επιμόρφωσης FIRE.GR – FIRE RESCUE PEDIA, που αφορά στην πρωτοβουλία του Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ. ανάδειξης, ενίσχυσης και επιβράβευσης της 20ετούς και συνεχιζόμενης εντελώς δωρεάν, κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς του Fire.gr – Fire Rescue Pedia στους τομείς υγείας, ασφάλειας, τεχνικής διάσωσης, πολιτικής προστασίας και εθελοντισμού, σας γνωρίζουμε ότι αποφασίσαμε ομόφωνα την απονομή Αιγίδας Αριστείας.

Επί τη ευκαιρία, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης, της δημόσιας υγείας, της πολιτικής προστασίας και της επιχειρηματικότητας, παρέχοντας ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες, δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Στα πλαίσια της επιχειρησιακής και επιστημονικής αριστείας, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ έχει πιστοποιηθεί με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών και προγραμμάτων στους τομείς προ-νοσοκομειακής φροντίδας υγείας, διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπισης καταστροφών, από τον Διαπιστευμένο Ελληνικό Φορέα Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης Business Quality Certification (BQC) που εξέδωσε το υπ’ αριθμόν 100CN20042GR1224 πιστοποιητικό. Επιπλέον, τα παρεχόμενα εκπαιδευτικά μας προγράμματα τα οποία αναπτύσσονται στους τομείς της ασφάλειας, της προνοσοκομειακής φροντίδας υγείας, της διαχείρισης κρίσεων, της αντιμετώπισης καταστροφών και του εθελοντισμού, είναι πιστοποιημένα και από τον Βρετανικό Διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Gatehouse Awards, διαπιστευμένο από το OFQUAL.

Απονομή Αιγίδας Αριστείας στο Fire Rescue Pedia

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ αποτελεί διεθνές μέλος / διεθνή συνεργάτη, των οργανισμών :

α) British Safety Council για την χρηστή διαχείριση της ασφάλειας, της υγείας και του περιβάλλοντος στην εργασία,

β) Association of Healthcare Trainers για την συμμόρφωση στον ενιαίο κώδικα δεοντολογίας των παρόχων κατάρτισης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης,

γ) Social Value International για την δικαιοσύνη στην κατανομή πόρων, την κοινωνική ισότητα και ευημερία και την εξάλειψη της περιβαλλοντικής υποβάθμισης,

δ) Euro-Mediterranean Institute for Quality and Safety in Health Services για την εγκαθίδρυση ενός διεθνούς δικτύου για την βελτίωση της αξίας και της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας και

ε) European Institute for Local Development για την παροχή καινοτόμων εργαλείων για την βιωσιμότητα των περιφερειών της Ευρώπης και την διατήρηση της διεθνούς συνεργασίας, δικτύωσης, προόδου και ανάπτυξης,

στ) Committee for Tactical Emergency Casualty Care για την μετάβαση από το στρατιωτικό στο πολιτικό περιβάλλον των βέλτιστων πρακτικών στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και τραυματισμών σε επιχειρήσεις υψηλού κινδύνου,
συμπεριλαμβανομένων βαριών αιμορραγικών και βαλλιστικών τραυμάτων και τραυμάτων από έκρηξη.

Όσον αφορά την επιχειρησιακή μας δυνατότητα, ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι η εμπειρογνωμοσύνη μας, το ισχυρό και αξιόπιστο δίκτυο των συνεργατών μας, η εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών επιχειρησιακής δράσης, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε μεγάλα έργα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τόσο στην εκπαίδευση δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και οργανισμών, όσο και στην παροχή υπηρεσιών στην προνοσοκομειακή φροντίδα υγείας, στην έρευνα και διάσωση, στην αντιμετώπιση καταστροφών, κ.α.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ είναι σε θέση και αποτελεί πυλώνα αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας σε πλειάδα έργων και επιχειρήσεων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας.

Ως Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών, αναγνωρίζουμε και τιμούμε την προσφορά σας και την προσφορά των τεχνικών και επιστημονικών συνεργατών σας, μέσω της δημιουργίας, της λειτουργίας, της δωρεάν προσβασιμότητας και της αδιάκοπης υποστήριξης του Fire.gr – Fire Rescue Pedia, συμβάλλοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας της κοινωνίας έναντι των καταστροφών, μέσω της διαρκούς και σύγχρονης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης επαγγελματιών, εθελοντών και πολιτών. Προς τούτο τέθηκε σε συζήτηση, ενδελεχή μελέτη και αξιολόγηση από το Συμβούλιο των Προέδρων των Ανεξάρτητων Συμβουλευτικών Επιτροπών του Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ. και από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ. το περιβάλλον, το περιεχόμενο, η πορεία, ο χαρακτήρας και τα αποτελέσματα της χρήσης του Fire.gr – Fire Rescue Pedia.

Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, ομόφωνα αποφασίσαμε την απονομή Αιγίδας Αριστείας στον διαδικτυακό ιστότοπο FIRE.GR – FIRE RESCUE PEDIA, με την δέσμευση να υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια και δράση σας προς όφελος της κοινωνίας και της πολιτείας.
Πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη μεταξύ μας συνεργασία θα εξακολουθήσει να επιφέρει υψηλής αξίας αποτελέσματα με αμοιβαίο κοινωνικό και ανθρωπιστικό όφελος και θα καταστήσει τα επιχειρησιακά στελέχη (επαγγελματίες και εθελοντές) της χώρας μας πιο έτοιμα και πιο ικανά για την διαχείριση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, θα προάγει την αυτοπροστασία και αυτοβοήθεια τους σε στιγμές κρίσιμες και θα μεγιστοποιήσει την ανθρωπιστική τους προσφορά στην καθημερινότητα της ελληνικής κοινωνίας.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών παραμένει στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε κοινή προσπάθεια και δράση.

Με εκτίμηση
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
Γενικός Διευθυντής

(Visited 7 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.