Φορητός Ανιχνευτής Υδρόθειου H2S Dräger PAC 6000

Βαθμολογία

Φορητός Ανιχνευτής Υδρόθειου H2S Dräger PAC 6000

Η φορητή συσκευή ανίχνευσης μονού αερίου με περιορισμένη διάρκεια ζωής, Dräger Pac® 6000, εχει δυνατότητα μέτρησης CO (Μονοξείδιο του άνθρακα) ή H2S (Υδρόθειο) ή SO2 (Διοξείδιο του θείου) αξιόπιστα και με ακρίβεια ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός, οι μικροί χρόνοι απόκρισης αισθητήρα σε συνδυασμό με μια ισχυρή μπαταρία μεγάλης διάρκειας σας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια για έως και δύο χρόνια χωρίς απαίτηση συντήρησης.
Μικρό, εργονομικό, άνετο και ανθεκτικό σε περιβάλλον σκληρής εργασίας.

Ανιχνευτής μονού αερίου
‒ για έλεγχο της καθαρότητας του αέρα
‒ ανίχνευση CO (Μονοξείδιο του άνθρακα) ή H2S (Υδρόθειο) ή SO2 (Διοξείδιο του θείου)
‒ περιορισμός χρόνου λειτουργίας έως δύο έτη

Μεγάλη απόδοση για μέγιστη ασφάλεια
Μπορείτε να βασιστείτε στο Dräger Pac 6000: Αυτή η φορητή συσκευή ανίχνευσης μονού αερίου προειδοποιεί για επικίνδυνες συγκεντρώσεις μονοξειδίου του άνθρακα, υδρόθειου, διοξειδίου του θείου με ακρίβεια και αξιοπιστία.
Οι ισχυροί αισθητήρες με πολύ μικρό χρόνο απόκρισης t-90 διασφαλίζουν ταχείες αντιδράσεις. Το Pac 6000 είναι πολυχρηστικό χάρη στο μεγάλο εύρος μέτρησης που διαθέτει. Για παράδειγμα, ο αισθητήρας CO μετρά συγκεντρώσεις από 1 έως 1.999 ppm και ο αισθητήρας H2S από 0,4 έως 100 ppm.

Εύκολος χειρισμός χάρη στις σαφείς οδηγίες χρήστη
Το D-Light υποδεικνύει εάν έχει ελεγχθεί η λειτουργικότητα της συσκευής και ότι είναι έτοιμη για χρήση. Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλειά σας: κάθε παραλλαγή του αισθητήρα του Dräger Pac 6000 διαθέτει σαφή, ευδιάκριτη χρωματική κωδικοποίηση, ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα σφαλμάτων.

Στιβαρός σχεδιασμός – ακόμη και για αντίξοες συνθήκες
Το Pac 6000 μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και σε ακραίες συνθήκες: ανάλογα με τον αισθητήρα, είναι ανεκτές θερμοκρασίες από -40°C έως 55°C και ατμοσφαιρική πίεση μεταξύ 700 και 1.300 mbar.
Ένα φίλτρο μεμβράνης προστατεύει τον αισθητήρα από ξένες ύλες όπως σκόνη και υγρά. Το αντικραδασμικό, ανθεκτικό στα χημικά περίβλημα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου IP68

Φιλική προς τον χρήστη οθόνη με όλες τις σημαντικές πληροφορίες
Η μεγάλη μη λεκτική οθόνη υποδεικνύει εμφανώς την αντίστοιχη συγκέντρωση αερίου. Εμφανίζονται και άλλες σημαντικές πληροφορίες, όπως ο υπολειπόμενος χρόνος λειτουργίας και η χωρητικότητα της μπαταρίας. Ο οπίσθιος φωτισμός διασφαλίζει ότι θα μπορείτε να διαβάζετε όλες τις τιμές στο σκοτάδι.

Συναγερμός 360° με διάφορες λειτουργίες
Εάν το Dräger Pac 6000 μετρήσει επικίνδυνες συγκεντρώσεις αερίου, εκπέμπει έναν ευδιάκριτο ηχητικό και οπτικό συναγερμό, ενώ ενεργοποιείται και η λειτουργία της δόνησης. Τα δύο φωτεινά LED που αναβοσβήνουν στο επάνω και το κάτω μέρος της συσκευής εξασφαλίζουν ότι ο συναγερμός είναι εύκολα ορατός από κάθε πλευρά. Ο ηχητικός συναγερμός φτάνει σε ένταση 90 dB. Η οθόνη μπορεί να δείχνει την μέγιστη συγκέντρωση που ανά πάσα στιγμή. Οι προηγούμενοι συναγερμοί που καταχωρήθηκαν μπορούν επίσης να ανακτηθούν σε επόμενη χρονική στιγμή ακόμα κι αν έχουν αναγνωριστεί.

Αρχείο καταγραφής συμβάντων για αναλύσεις και αναφορές
Το Dräger Pac 6000 καταγράφει συγκεντρώσεις και συμβάντα μαζί με την ημερομηνία και την ώρα. Τα δεδομένα μπορούν να ληφθούν σε Η/Υ μέσω μίας διεπαφής και να υποβληθούν σε περαιτέρω επεξεργασία εκεί.

Οικονομικό λειτουργικό κόστος
Όλες οι εκδόσεις του Pac 6000 είναι εξοπλισμένες με εξαιρετικά ανθεκτικούς αισθητήρες DrägerSensors® και μια ισχυρή μπαταρία. Δεν απαιτείται αλλαγή του αισθητήρα ή της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της διετούς περιόδου λειτουργίας χωρίς συντήρηση των εκδόσεων για H2S, SO2 και CO. Ο χρόνος λειτουργίας του Dräger Pac 6000 ξεκινά όταν ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από δύο χρόνια.
Το Pac 6000 προστατεύεται από νερό, σκόνη και λοιπά σωματίδια μέσω ενός ειδικού φίλτρου μεμβράνης. Όταν το φίλτρο λερωθεί πολύ, μπορείτε να το αντικαταστήσετε γρήγορα και εύκολα μόνοι σας. Η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση και πάλι αμέσως.

Ο γρήγορος έλεγχος λειτουργίας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα
Οι έλεγχοι και οι βαθμονομήσεις λειτουργίας μπορούν να διεξαχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τον σταθμό βαθμονόμησης Dräger X-dock®. Οι αυτόματες λειτουργικές δοκιμές στο X-dock είναι μια οικονομική και άνετη λύση χάρη στη σύντομη διάρκεια του ελέγχου και την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση του αερίου βαθμονόμησης. Το Dräger Pac 6000 απλά τοποθετείται στον σταθμό λειτουργικών δοκιμών και επιλέγει αυτόματα τη σωστή ρύθμιση.

Τεχνικά Δεδομένα
• Διαστάσεις (χωρίς το κλιπ) (Π x Υ x Β): 64 x 84 x 20 mm
• Βάρος: Περίπου 106 g (113 g με το κλιπ)
• Διάρκεια ζωής συσκευής: 2 έτη από την ενεργοποίηση με καθημερινή 24ωρη χρήση χωρίς ουσιαστικά καθόλου συντήρηση
• Διάρκεια μπαταρίας: 2 έτη (O2 τουλάχιστον 10 μήνες) (Εξαιρείται η χρήση του αισθητήρα Ο2 όπου η διάρκεια της μπαταρίας είναι για 12 μήνες)
• Βαθμός προστασίας: IP68 κατά της πτώσης, αντοχή σε χημικές ουσίες και έκθεση σε νερό.
• Ατμοσφαιρική πίεση: 700 έως 1.300 hPa
• Υγρασία αέρα: 10 έως 90% σχετική υγρασία, χωρίς υγροποίηση
• Θερμοκρασία: -30 °C έως 55 °C (προσωρινή μείωση στους -40 °C για 1 ώρα, ανάλογα με τον αισθητήρα)
• Εύρος μετρήσεων: 0 – 100 ppm
• Όρια συναγερμού A1/A2:  5/10 ppm
• Πιστοποιήσεις: cCSAus, IECEx, ATEX, CE
• Χώρα προέλευσης: Γερμανία.
• Κατασκευαστής: Dräger Germany

Διαβάστε περισσότερα στο www.safetypro.gr

(Visited 4 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.