Τεστ αντισωμάτων Κορονοϊού COVID-19

Βαθμολογία

Τεστ αντισωμάτων Κορονοϊού COVID-19

Το Biopanda COVID-19 Rapid Test Kit είναι ένας ποιοτικός ανοσοχρωματογραφικός προσδιορισμός πλευρικής ροής για την ανίχνευση IgM και IgG αντισωμάτων έναντι SARS-CoV-2 σε δείγματα ολικού αίματος, ορού ή πλάσματος ανθρώπου. Το τεστ βασίζεται στην αρχή της ανοσοχρωματογραφίας πλάγιας (οριζόντιας) ροής και Προορίζεται για χρήση ως εργαλείο για τη διάγνωση των λοιμώξεων του SARS-CoV-2, και επίσης ως εργαλείο για τη διεξαγωγή ορολογικών επιδημιολογικών ερευνών.

● Τα αντισώματα Μ αναπτύσσονται σχετικά σύντομα στο αίμα του ασθενή σε διάστημα μερικών ημερών από την μόλυνση (3–7ημέρες) με κορύφωση στις 10–14 ημέρες. Ο δείκτης των IgM αντισωμάτων γίνεται θετικός από την 5η ημέρα και μετά από την έναρξη των συμπτωμάτων και μας δείχνει εάν τα συμπτώματα που έχουμε τώρα οφείλονται σε λοίμωξη από κορονοϊό ή όχι.
● Τα αντισώματα G αναπτύσσονται παράλληλα και στη συνέχεια και παραμένουν στον ανθρώπινο οργανισμό για άγνωστο ως τώρα χρονικό διάστημα. Ο δείκτης των IgG αντισωμάτων γίνεται θετικός από την 14η ημέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων και μας δείχνει εάν έχουμε νοσήσει με κορονοϊό στο παρελθόν.
● Το δείγμα που χρησιμοποιείται στο αναφερόμενο τεστ είναι ορός/πλάσμα/ολικό αίμα. Το ολικό αίμα μπορεί να ληφθεί και από τρύπημα σε δάκτυλο. Ο χειρισμός του δείγματος πρέπει να γίνεται (όπως σε όλα τα εργαστηριακά δείγματα) ως δυνητικό παθογόνο. Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων πρέπει να είναι πολύ προσεκτική δεδομένου του μεγάλου χρόνου επώασης της συγκεκριμένης νόσου. Δεν απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό ή αναλυτής για τη χρήση του. Έγκυρα αποτελέσματα από το τεστ kit σε 15-20’.

● Αυτό το Τεστ δοκιμής προορίζεται μόνο για επαγγελματίες υγείας.

Χαρακτηριστικά 
● Για τις δοκιμές μπορεί να χρησιμοποιηθεί αίμα, ορός ή πλάσμα.
● Γρήγορο αποτέλεσμα σε 10-15 λεπτά, ιδιαιτέρως χρήσιμο σε συνθήκες έξαρσης.
● Οικονομική μέθοδος για τη διάγνωση της νόσου COVID-19.
● Εκτελείται χωρίς τη χρήση κάποιου μηχανήματος.
● Τα αποτελέσματα διαβάζονται οπτικά, χωρίς ανάγκη για αναλυτή.
● Θερμοκρασία αποθήκευσης: 2-30C για έως 7 ημέρες.
● Κατασκευαστής: Biopanda Reagents Ltd. United Kingdom

Περιορισμοί
1. Το Τεστ Ταχείας Δοκιμής για COVlD-19 της Biopanda προορίζεται για in vitro διαγνωστική χρήση μόνο. Το τεστ θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την ανίχνευση lgG και lgM αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 σε δείγματα ολικού αίματος, ορού ή πλάσματος. Το τεστ πραγματοποιεί ποιοτική ανίχνευση, με αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί ούτε η ποσοτική τιμή ούτε ο ρυθμός αύξησης της συγκέντρωσης των lgG ή lgM αντισωμάτων στον SARS-CoV-2.
2. Το Τεστ Ταχείας Δοκιμής για COVlD-19 της Biopanda θα δείξει μόνο την παρουσία lgG και lgM αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 στο δείγμα και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως το μοναδικό κριτήριο για τη διάγνωση λοιμώξεων από τον SARS-CoV-2.
3. Όπως με όλα τα διαγνωστικά τεστ, όλα τα αποτελέσματα πρέπει να συνεκτιμώνται με άλλες κλινικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στον ιατρό.
4. Εαν το αποτέλεσμα του τεστ είναι αρνητικό και τα κλινικά συμπτώματα επιμένουν, προτείνεται πρόσθετος επανέλεγχος με τη χρήση άλλων κλινικών μεθόδων. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή δεν αποκλείει την πιθανότητα λοίμωξης από SARS-CoV-2.
5. Το επίπεδο του αιματοκρίτη του ολικού αίματος μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα του τεστ. Το επίπεδο του αιματοκρίτη θα πρέπει να είναι μεταξύ 25% και 65% για ακριβή αποτελέσματα.

Περιεχόμενα συσκευασίας Δέκα (10) Τεστ 
● Δέκα(10)σφραγισμένες συσκευασίες τεστ ταχείας δοκιμής

(Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει:
-Μία (1) κασέτα εντός σφραγισμένης συσκευασίας και αποξηραντικό,
-Ένα (1) σταγονόμετρο δείγματος μιας χρήσης,
-Ένα (1) σκαρφιστήρα μιας χρήσης,
-Ένα (1) μαντηλάκι απολυμαντικό μιας χρήσης).
● Ένα (1) σωληνάριο ρυθμιστικού διαλύματος (buffer).
● Ένα (1) Φύλλο οδηγιών Αγγλικά & Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.safetypro.gr

(Visited 27 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.