Τριήμερο εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Μαρκοπούλου

 

22/10/2010

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε χθες στις 20/10/2010 το Τριήμερο εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις της Π.Υ Μαρκοπούλου , το οποίο αφορούσε στην ενημέρωση μαθητών Δημοτικών σχολείων της Αττικής, σχετικά με το έργο και την εκπαίδευση των πυροσβεστών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Διοικητής της Υπηρεσίας και Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής Αντιπυραρχος κ. Βλαχος σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Αττικής.

Έγινε ξενάγηση στην Υπηρεσία στους μαθητές τόσο στις κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και στα οχήματα ,από πυροσβέστες και εθελοντές πυροσβέστες ενώ η ενημέρωση έκλεισε με εικονική πυρκαγιά σε κτίριο και απεγκλωβισμό πολιτών από αυτό.

Παρόντες, εκτός από τον κ. Βλαχο, οι Διοικητές Π.Υ Κορωπίου και Λαυρίου, εκπρόσωποι της ηγεσίας καθώς και όλο το προσωπικό της Π.Υ Μαρκοπούλου, μόνιμο και εθελοντές του σταθμού τους οποίους ευχαρίστησε θερμότατα ο κ. Βλαχος στον σύντομο χαιρετισμό του.

Ανταπόκριση: Σαββογλου Κυριακος
Εθελοντής Πυροσβέστης Π.Υ Μαρκοπούλου

Πατήστε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση:

Πατήστε για ΜεγέθυνσηΠατήστε για Μεγέθυνση
Πατήστε για ΜεγέθυνσηΠατήστε για Μεγέθυνση

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.