Εκπαιδεύοντας τους καταστηματάρχες στην πυροπροστασία

 

10/2/2015

Με στόχο την βελτίωση της πυροπροστασίας συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομαδα ο Διοικητής νομού της ΠΟΥ Ευθύμιος Γεωργακόπουλος με το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας.Όπως επισημαίνει στο thebest.gr ο κ. Γεωργακόπουλος, από τους ελέγχους της υπηρεσίες η γενική εικόνα που προκύπτει είναι καλή σε γενικές γραμμές ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρούνται ελλείψεις, ενώ βασικός στόχος είναι η περαιτέρω εκπαίδευση των ιδιοκτητών και του προσωπικού στη χρήση π.χ. του πυροσβεστήρα, όπου αν γίνει έγκαιρα και σωστά σε περίπτωση πυρκαγιάς μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στη μη επέκταση της φωτιάς.

Επιπλέον επί τάπητος τέθηκαν και θέματα που αφορούν την γραφειοκρατία ως προς το θέμα της πυροπροστασίας μια επιχείρησης, όπου αν μια μελέτη φτάνει στις αρμόδιες Π.Υ. προς έγκριση πιο ολοκληρωμένη και σωστή, μειώνεται η όποια ταλαιπωρία με το «πήγαινε έλα» των απαραίτητων εγγράφων.

Η συνεργασία μεταξύ της Διοίκησης της ΠΥ και του Επιμελητηρίου για την καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων και την προστασία προσωπικού και πολιτών θα συνεχιστεί και υπάρχουν σκέψεις για εκπαιδευτικές ασκήσεις ιδιαίτερα σε μεγάλες βιομηχανίες.

Πηγή : www.thebest.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.