Παρουσίαση της εταιρίας Baxmolds Ειδικών Κατασκευών & Δεξαμενών Αλουμινίου

 

11/10/2011

Η επιχείρηση Baxmolds, ιδρύθηκε το 1977 στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης με αντικείμενο δραστηριότητας τις μεταλλικές κατασκευές.
Έχοντας πάντοτε ως θεμελιώδη αρχή, την βελτίωση της ποιότητας σε συνάρτηση με την ικανοποίηση του πελάτη, καθιερώθηκε στο χώρο των κατασκευών με εξειδίκευση το αλουμίνιο. Το 1994 εισήλθε δυναμικά στον τομέα της βιομηχανίας πλαστικών περιστροφικής χύτευσης, με την κατασκευή καλουπιών αλουμινίου. Έως σήμερα, είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα, που ασχολείται με την παραγωγή των συγκεκριμένων καλουπιών, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία της. Ικανοποιώντας κάθε απαίτηση και ανάγκη των πελατών της, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την κατασκευή καλουπιών περιστροφικής χύτευσης σε διάφορα είδη και διαστάσεις.

Από το 2008 έχει εισχωρήσει παράλληλα και στο χώρο των ειδικών κατασκευών αλουμινίου όπως εργαλειοθήκες αυτοκινήτων, επενδύσεις καρότσας επαγγελματικών οχημάτων, καπάκια καρότσας pick-up, ράμπες, σκυλόκουτα κυνηγών, κυτία μεταφοράς, δεξαμενές υγρών, πυροσβεστικά συστήματα, όλα από αλουμίνιο.

Κατασκευές για Πυροσβεστικά Οχήματα

Στις Ειδικές κατασκευές της Baxmolds, ανήκει και η υποκατηγορία Κατασκευής Δεξαμενών Αλουμινίου Νερού για Πυροσβεστικά Οχήματα.
Η εταιρία σε συνεργασία με ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα και έχουν μεγάλη εμπειρία στις τεχνικές προδιαγραφές των πυροσβεστικών οχημάτων σχεδίασε και κατασκεύασε δεξαμενή νερού για οχήματα τύπου pick up 4X4, με χαμηλό κέντρο βάρους και άψογη ποιότητα.

Η δεξαμενή νερού είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο πάχους (4) τεσσάρων χιλιοστών, φέρει δύο υδατοδιαμερίσματα για την αποφυγή παφλασμού του νερού, βάνα ταχείας αποστράγγισης νερού, ανθρωποθυρίδα μεγάλων διαστάσεων με καπάκι μισής στροφής, σύνδεσμο τύπου Storz 65 για εξωτερική πλήρωση νερού, δείκτη νερού στο πίσω μέρος και ειδικά στηρίγματα (κρίκους) για την ασφαλή ανύψωση της δεξαμενής όταν και εφόσον αυτό χρειαστεί.

H χωρητικότητα της δεξαμενής ξεκινάει από τα 600 λίτρα και μπορεί να φθάσει κατόπιν παραγγελίας μέχρι και τα 1.000 λίτρα.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας:

Γεώργιος Ι. Μπαξεβανίδης-BAXMOLDS
Ανατολικής Ρωμυλίας – Βι.Πα. Καλοχωρίου-Θεσσαλονίκη – Τ.Κ. 57009
Τηλ. & Fax : 2310 751443 – Κιν. 6945208460
Website: www.baxmolds.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.