Πρόσληψη 17 ατόμων στο Δήμο Οιχαλίας για την πυροπροστασία

 

21/7/2015

Δεκαεπτά άτομα προσελήφθησαν από το Δήμο Οιχαλίας με δίμηνη σύμβαση για το έργο της πυροπροστασίας τη θερινή περίοδο και συγκεκριμένα για την περίοδο από 20/7 έως 19/9/2015. Ως εργάτες/εργάτριες προσελήφθησαν 8 άτομα και συγκεκριμένα οι: ∆ριβαλιάρης Κων/νος, Ζαζάνης Θεόδωρος, ∆ακτυλίδης Μιχαήλ. Ηλιόπουλος Βασίλειος, Κυριακόπουλος Ευάγγελος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης Τσιαμούλης Γεώργιος, Μέρης Χρήστος.

Ακολούθως προσελήφθησαν με το ίδιο καθεστώς 8 άτομα με την ειδικότητα οδηγοί πυροσβεστικών οχημάτων και συγκεκριμένα οι: Αδαμόπουλος ∆ήμος, Χρονόπουλος Ιωάννης, ∆ημητρόπουλος ∆ημήτριος, Κατσιμπάρος Παναγιώτης, Κωτσιόπουλος Ευστάθιος, Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, Καρράς Γεώργιος, Γιαννόπουλος Ηλίας. Τέλος, με την ειδικότητα του χειριστή μηχανημάτων έργου για πυροπροστασία με διμηνη σύμβαση προσελήφθη ο Σταυρόπουλος Γεώργιος.

Το ωράριο εργασίας όλων θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας σε θέματα πυρασφάλειας και σε κάθε περίπτωση θα συνεργάζονται με τα αρμόδια όργανα (π.χ. με Πυροσβεστική Υπηρεσία, άλλους φορείς, αρμόδια όργανα του ∆ήμου κ.λπ.) και με ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο, προκειμένου να προληφθεί ή να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Πηγή : www.tharrosnews.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.