Τα οκτώ καλύτερα γυναικεία πυροσβεστικά ημερολόγια 2013

 

14/2/2013

Σας παρουσιάζουμε τα 8 καλύτερα πυροσβεστικά ημερολόγια με γυναίκες πυροσβέστες για το 2013. Θα σας πρότεινα (ομιλώ για τον ανδρικό πληθυσμό) να μην μείνετε μόνο στις ωραίες παρουσίες στα εξώφυλλα των ημερολογίων αλλά να διαβάσετε το σκοπό που αυτά έχουν όταν πουλιούνται συνεισφέροντας έτσι στην τοπική κοινωνία αλλά το πιο σημαντικό στα παιδιά που έχουν πέσει θύματα πυρκαγιών αλλά και σε άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα ανά τις χώρες τους. Βεβαίως η Ελληνική νοοτροπία αν μια γυναίκα πυροσβέστης έκανε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα ήταν του τύπου «τα θέλει ο κώλος της κ.λ.π» χωρίς να αναλογιστούμε από τα έσοδα αυτά πόσα ιδρύματα που έχουν πραγματική ανάγκη θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε… Δράττοντας την ευκαιρία θα χαιρόμουν πολύ να γινόταν μια τέτοια προσπάθεια με απώτερο σκοπό να βοηθούσαμε το «Χαμόγελο του παιδιού». Αν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον να γίνει μια τέτοια προσπάθεια θα είμαι με κάθε τρόπο αρωγός αυτή της κίνησης. Άλλωστε θα ήταν όχι μόνο αξιόλογο αλλά και όμορφο οπτικά να δούμε γυναίκες συναδέλφους να ποζάρουν για ένα τόσο ιερό σκοπό.. ίδωμεν, προς το παρόν απολαύστε τα εισαγόμενα ημερολόγια!

8η θέση
Ημερολόγιο της Tucson 2013 για γυναίκες πυροσβέστες

Δημιουργία από : Tucson Firefighters Association Local 479
Ο οργανισμός TFFA δίνει ετησίως $60,000- $70,000 στις φιλανθρωπικές κοινότητες υποστηρίζοντας οργανισμούς όπως ο MDA, η Αμερικανική κοινότητα για τον Καρκίνο, η Ένωση διαβητικών της Juvenile και στο ίδρυμα «κάνε μια ευχή» για να αναφέρουμε μερικά. Κάθε χρόνο ετοιμάζουν περίπου 1.500 χριστουγεννιάτικα γεύματα για τις οικογένειες των απόρων και των υιοθετημένων παιδιών. Ο οργανισμός TFFA μαζεύει λεφτά για φιλανθρωπίες μέσω διάφορων εκδηλώσεων όπως το Firefighter Chili-Cook-Off, Fill the Boot και το αναφερόμενο Firefighter Calendar.

7η θέση
Πολύ καυτές για να τις χειριστείς (Too Hot to Handle)

Δημιουργία από : Zebra Publishing
Δεν μπορεί να γίνει πιο καυτό από ότι ήδη είναι! Όλες οι γυναίκες πυροσβέστες είναι άριστα εκπαιδευμένες στο χειρισμό των πυροσβεστικών εργαλείων για να δαμάσουν τις φλόγες. Όλα τα μοντέλα σε αυτό το ημερολόγιο «Too Hot To Handle 2013» θα προκαλέσουν αυθόρμητες αναφλέξεις παντού για όλο το χρόνο. Η φωτογραφία είναι από τον Glenn Grainger, και οι φωτογραφίες απεικονίζονται στο ημερολόγιο σε διαστάσεις 12″ x 24″ τύπου poster.

6η θέση
Club Fire Girls

Δημιουργία από : Club Fire Girls
Το πυροσβεστικό ημερολόγιο FireGirls 2013 αποτελείται από 4 διαφορετικές εθνικότητες καυτών κοριτσιών (Γερμανία, Νορβηγία, Αγγλία & Αμερική) και ήρθαν για να μείνουν όλο το χρόνο ανεβάζοντας την θερμοκρασία. Η συνολική δομή του ημερολογίου χαρακτηρίζεται από καθαρή πυροσβεστική δράση ιδανικό για το σπίτι σας ή τον πυροσβεστικό σας σταθμό.

5η θέση
Colorado Firefighters Calendar (coed)

Δημιουργία από: Colorado Firefighters Calendar
Ιδρύθηκε το 2011 από μια ομάδα οραματιστών που ήθελαν να κάνουν κάτι παραπάνω για τα θύματα πυρκαγιών και ταυτόχρονα να ενημερώσουν για τους κινδύνους της πυρκαγιάς τις κοινότητες της πολιτείας τους. Το Colorado Firefighter Calendar είναι στην ουσία μια δημιουργία εθελοντών που σκοπό έχουν να μαζέψουν λεφτά για κοινωνικά ιδρύματα στήριξης θυμάτων με σοβαρά εγκαύματα. Η δημιουργία του ημερολογίου αυτού είναι ταυτόχρονα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες άνδρες και γυναίκες που δίνουν την ζωή τους καθημερινά για την προστασία της πολιτείας τους. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από αυτό το ημερολόγιο δίνεται στο ίδρυμα «Children’s Hospital Colorado Burn Center».

4η θέση
New Zealand Female Firefighters Calendar

Δημιουργία από: New Zealand Firefighters Sports Association
Το ημερολόγιο για τις γυναίκες πυροσβέστες από την Νέα Ζηλανδία εκδίδεται εδώ και 22 χρόνια έχοντας μακρά ιστορία και πολύ φανατικούς θαυμαστές. Κάθε χρόνο πυροσβέστες από όλη τη χώρα μαζεύουν λεφτά μέσω εράνων για κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις της πυροσβεστικές υπηρεσίας τους που βοηθούν τον κόσμο να καταλάβει τι σημαίνει πυροσβεστική παιδεία. Ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα που λαμβάνει τα έσοδα από αυτό το ημερολόγιο είναι το «Ίδρυμα για τον Παιδικό Καρκίνο» το οποίο έχει λάβει τα τελευταία 20 χρόνια πάνω από $500,000.

3η θέση
QLD Female Firefighters Calendar

Δημιουργία από: QFRS
Χάρη σε αυτό το ημερολόγιο έχουν μαζέψει και δωρίσει πάνω από $750,000.00 για το «Βασιλικό Κέντρο Αποκατάστασης Παιδικών Εγκαυμάτων» το οποίο βοηθά τα παιδιά να αποκαταστήσουν όχι μόνο τα φυσικά τραύματα αλλά και τα ψυχολογικά που είναι εξίσου σοβαρά. Αγοράζοντας αυτό το ημερολόγιο βοηθάτε επίσης τους πυροσβέστες να ολοκληρώσουν διαγωνισμούς και παιχνίδια τα οποία ανεβάζουν την συνολική εικόνα των πυροσβεστικών υπηρεσιών στην τοπική κοινωνία.

2η θέση
Firehouse Dolls

Δημιουργία από: Firehouse Dolls
Το ημερολόγιο Firehouse Dolls έχει δημιουργηθεί και διαχειρίζεται αποκλειστικά από πυροσβέστες. Τα ημερολόγια και τα DVD’s παρουσιάζουν πανέμορφες πραγματικές πυροσβέστριες & διασώστες. Οι γυναίκες συνάδελφοι που παρουσιάζονται στο ημερολόγιο είναι επαγγελματίες και εθελοντές στην πυροσβεστική υπηρεσία και αυτό αναδεικνύει περισσότερο την αδελφοσύνη τους.

Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων αυτού του ημερολογίου πηγαίνει σε Εθελοντικούς Πυροσβεστικούς σταθμούς που συμβάλει στον εξοπλισμό και εκπαίδευση τους .

1η θέση
America’s Female Firefighters Calendar

Δημιουργία από: America’s Female Firefighters
Φιλοδοξία αυτού του Πυροσβεστικού ημερολογίου είναι να μαζέψει χρήματα για τα θύματα εγκαυμάτων από πυρκαγιές σε όλη την Αμερική. Μέρος των χρημάτων αυτών πηγαίνει στην πυροσβεστική παιδεία αναφορικά με την πυρασφάλεια, την αντιμετώπιση εγκαυμάτων ως πρώτες βοήθειες κ.α.. Αυτό γίνεται χάριν της έκδοσης αυτού του πυροσβεστικού ημερολογίου. Οι σελίδες του ημερολογίου είναι γεμάτες από την παρουσία γυναικών από όλη την Αμερική όπου υπηρετούν σε διαφορετικούς σταθμούς είτε ως πυροσβέστες είτε ως προνοσοκομειακοί διασώστες. Οι γυναίκες που επιλέχθηκαν να ποζάρουν για το ημερολόγιο αυτό, είναι αρίστης φυσικής κατάστασης, χαρακτήρα και πλήρως αφοσιωμένες στο επάγγελμα τους. Αυτό τις κάνει να ξεχωρίζουν όχι μόνο ως πυροσβέστες αλλά και ως άνθρωποι.

Προσαρμογή – Μετάφραση για το Fire.gr, Ρέτσιος Σ. Ιωάννης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.