Σύσκεψη για την πυρασφάλεια στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας

 

5/11/2015

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/11/2015 το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος μεταξύ: Του Δ.Σ. του Συνδέσμου και εκπροσώπων της ΕΤΒΑ- ΒΙΠΕ. Στην συνάντηση είχε κληθεί και παραβρέθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ν. Αχαΐας Πύραρχος κ. Νικ. Ρουμελιώτης με τον Προϊστάμενο του Κέντρου Επιχειρήσεων Επιπυραγό κ. Αν. Καναβό.

Εκ μέρους της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ παραβρέθηκαν οι Λουκάτος Ανδρέας – Σύμβουλος Διοίκησης ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, Πετρόπουλος Βασίλης – Επικεφαλής Λειτουργίας ΒΙΠΕ Ν. Ελλάδος ,Ναούμ Κωνσταντίνος – Υπεύθυνος Εποπτείας ΜΚΑ , Κατσαïτης Γιώργος – Τοπικός υπεύθυνος ΒΙΠΕ Πατρών.
Επίσης παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι εγκατεστημένων στην ΒΙΠΕ επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ένα από τα σημαντικά θέματα που εξετάστηκαν ήταν η ενίσχυση της Πυρασφάλειας και της Πυροπροστασίας της Βιομηχανικής Περιοχής των Πατρών καθώς και οι προοπτικές ενίσχυσης των υπαρχουσών δομών και της συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου και των εγκατεστημένων μελών του ,της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ για την στενότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση του θέματος στο μέλλον.

Στη συνέχεια διεξήχθη συζήτηση σε καλό κλίμα παρά τα πολλά ζητήματα που τέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. – εκπροσώπους των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, κυρίως για τον σχεδιασμό και ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ΒΙΠΕ, την φύλαξη, τον ηλεκτροφωτισμό , την ρύπανση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, την ελλιπή καθαριότητα και τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων και την συντήρηση εγκαταστάσεων της Μονάδος Καθαρισμού Αποβλήτων και των Όμβριων Υδάτων σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της ΒΙΠΕ και τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις των επιχειρήσεων. Οι εκπρόσωποι της ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ δεσμεύτηκαν για την εξέταση όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν. Επίσης αποφασίσθηκε να γίνει νέα συνάντηση πολύ σύντομα με λύσεις επί των ζητημάτων που τέθηκαν.

Πηγή : http://patratora.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.