5/10/2013
Παρουσιάζουμε την καταπληκτική συλλογή του Ιωάννη Μπουχλή επιλέγοντας τις δέκα καλύτερες πυροσβεστικές μινιατούρες ανάμεσα σε 600 μοντέλα! Ο κ. Μπουχλής κάνοντας την επιλογή του προσπάθησε να καλύψει από όλα τα θέματα με αναδρομή στο παρελθόν.
Επέλεξε λοιπόν το Ιππήλατο όχημα, την μεταπολεμική μοτοσυκλέτα BMW, τα οχήματα αεροδρομίου Ευρώπης PANTHER και Αμερικής OSHCOSH, το όχημα τούνελ MAN, τα δασικό πυροσβεστικό όχημα της MERCEDES, την κλίμακα MAGIRUS που ήταν πρωτοποριακή για την εποχή της, το υδροφόρο όχημα MACK υψηλών επιδόσεων μιας άλλης εποχής, το σύγχρονο όχημα της MERCEDES και φυσικά τον πυροσβέστη.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μπουχλή για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες και την ιστορική αναδρομή στο παρελθόν μέσω των μινιατούρων που επέλεξε να μας στείλει για δημοσίευση.
Fire Rescue News
Κάντε το πρώτο σχόλιο