Δελτίο τύπου απο το ΕΣΕΠΑ

 

Καταδικάστηκε σήμερα, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκύρου, για συκοφαντική δυσφήμιση σε 4 μήνες ΦΥΛΑΚΙΣΗ.  Το δικαστήριο διεξήχθη στη Χαλκίδα.  Η συκοφαντική εμπλοκή του, ήταν σε σχέση με τις δραστηριότητες  του ΕΣΕΠΑ .

Έπεται και κατάθεση Αγωγής.

Έχοντας ένα πλήρες αρχείο συκοφαντών και υβριστών, το Ε.Σ.Ε.Π.Α. και μέλη του, έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες διώξεων και αγωγών εναντίων όλων, όσων ενέχονται,  ως ψευδομάρτυρες η συκοφάντες.

Η υπόθεση της γνωστής  ανώνυμης, καταγγελίας που διερεύνησε η ΕΛ.ΑΣ. και αφορούσε το Ε.Σ.Ε.Π.Α., είχε καταλήξει σε τελείως λανθασμένα συμπεράσματα και ανακοίνωση, με υπαιτιότητα ελάχιστων επιτηδείων ψευδομαρτύρων.

Αποδείχτηκε, ότι το Ε.Σ.Ε.Π.Α., είναι μια σοβαρή και σωστή εθελοντική οργάνωση, ακόμη και μέσα από οικονομικούς  εξοντωτικούς ελέγχους σε βάθος 15 ετών ( Ασχολήθηκε το ΣΔΟΕ τρία χρόνια). Παράλληλα σε βάθος 17 ετών ελέγχθηκαν τα οικονομικά και οι λογαριασμοί του Προέδρου, του Ταμεία και ενός Μέλους του Δ.Σ. έως το 2016, όπου αποδείχτηκε ότι είναι πεντακάθαροι από τις διωκτικές υπηρεσίες .

Ενημερώνουμε, ότι αποδείχτηκε και η γενικά σύννομη λειτουργία μας  με άλλες διαδικασίες.

Διερευνάτε η συμμετοχή  συνδικαλιστών, καθώς και  ο ρόλος κάποιων  δημοσίων υπαλλήλων και υπηρεσιών στην συκοφαντική αυτή υπόθεση .

Δηλώνουμε ότι :  Δεν πρόκειται να αδιαφορήσουμε σε καμμιά περίπτωση, ατομικά η ως Σύλλογος, σε κάθε πτυχή της υπόθεσης, καθώς και στο θέμα της ηθικής αποκατάστασης και των αποζημιώσεων που δικαιούται το Ε.Σ.Ε.Π.Α. και τα μέλη, που κατασυκοφαντήθηκαν άδικα .

Οι ανώνυμοι συκοφάντες μάλλον έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Νίκος Σαχινίδης . Πρ. Δ.Σ.

Επιστολή ΕΣΕΠΑ σε μορφή PDF – ΕΣΕΠΑ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.