Αυτόματη Πυροπροστασία Στην Φύλαξη Αρχείου

 
8/2/2014

 

Ειδικές Εγκαταστάσεις Φύλαξης και Διαχείρισης αρχείου που παρέχουν Αυτόματη Πυροπροστασία και Πυρόσβεση ελεγμένες και εγκεκριμένες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προσφέρει η εταιρεία S.Kaniklides (Cyprus) Limited, στις αποθήκες της στη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου.
Από την ίδρυση των αποθηκών της το 2009 μέχρι σήμερα, η εταιρεία συμμετείχε ενεργά στη διαχείριση και ψηφιοποίηση εμπιστευτικών αρχείων για οργανισμούς όπως, την Τράπεζα Κύπρου (ex Laiki Bank), τη CNP Cyprialife, CNP Insurance, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και άλλα.
Έχει πάρει την επικύρωση της εταιρείας G4S Secure Solutions (Cyprus) Ltd, η οποία, μετά από έλεγχο όλων των συστημάτων ασφάλειας, ώστε να διαπιστωθεί η δυνατότητα ασφαλούς φύλαξης και διαχείρισης αρχείου, επιβεβαίωσε πως οι υπερσύγχρονες και ασφαλέστατες αποθήκες της  S.Kaniklides (Cyprus) Limited είναι εφοδιασμένες με την τελευταία λέξη τεχνολογίας, ασφάλειας και διαχείρισης αρχείου.

Τα μέτρα ενεργητικής πυροπροστασίας που υιοθετήθηκαν στις Αποθήκες Κανικλίδης περιλαμβάνουν:
 

  • – Σύστημα ανίχνευσης και έγκαιρης ειδοποίησης (αυτόματη πυρανίχνευση).
  • – Συστήματα Αυτόματης πυρόσβεσης CO2.
  • – Συστήματα Αυτόματης πυρόσβεσης υγρού τύπου 90.000 λίτρων.
  • – Πυροσβεστικές αμπούλες FM 200.
Παρά το γεγονός ότι η Κυπριακή Νομοθεσία το 2009 δεν ήταν ακόμη πλήρης στα θέματα πυρανίχνευσης και πυροπροστασίας των κτιρίων, αφού δεν έχουν εγκριθεί ακόμα λεπτομερείς νόμοι, οι Αποθήκες Κανικλίδης έχουν εφαρμόσει αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις άλλων κρατών (Ελλάδα, Ην. Βασίλειο και άλλων Ευρωπαϊκών προτύπων όπως το ΚΥΑ 5905/Φ.15/839/1995, ΦΕΚ 611/Β/1995).

 
Πηγή: www.sigmalive.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.