Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα, “Πυρκαγιά στο σπίτι ή στο Δάσος, εσύ θα επιβιώσεις;”

 

29/3/2014

Ο παραγωγικός και καταναλωτικός συνεταιρισμός ΣΥΝ+ΠΡΑΞΙΣ Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη που οργανώθηκε μέσα στο 2014 έχει σαν στόχο την παραγωγή και προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στη βέλτιστη τιμή και ποιότητα αλλά και τη προώθηση πολιτιστικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αξιοποιώντας την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή βασιζόμενος στις αρχές της ειλικρίνειας και της εντιμότητας.

Στα πλαίσια των επιμορφωτικών εκδηλώσεων οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση ανοικτή σε όλους τους πολίτες με θέμα“πυρκαγιά στο σπίτι ή στο δάσος εσύ θα επιβιώσεις;”

 Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κινηματογράφου Άρτεμις στο Μαρκόπουλο Αθ. Γιαννάκη 2 (πλησίον κεντρικής πλατείας)

 Το θέμα θα παρουσιάσουν οι,  Μπάμπης Ζαφειρίου π. Εθ. Πυροσβέστης ΠΣ – PHTLS. Πιστοποιημένος από το ΕΚΔΔΑ & Λευτέρης Κατσουλάκος Γεοπόνος – Δημοσιογράφος στο διαδικτυακό κανάλι vmediagr.blogspot.gr

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Σταμάτης Αρναούτης

Χαράλαμπος Ζαφειρίου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.