Νέο Φ.Ε.Κ. (Β’/272/16-02-09) Φορητοί Πυροσβεστήρες

 

16/3/2009

«Νέο Φ.Ε.Κ. (Β’/272/16-02-09) με θέμα τον εφοδιασμό των οχημάτων με φορητούς πυροσβεστήρες. Η νέα αυτή απόφαση εκσυγχρονίζει τις απαιτήσεις του εφοδιασμού των κυκλοφορούντων οχημάτων με φορητούς πυροσβεστήρες, για την καλύτερη & πληρέστερη διασφάλιση της οδικής ασφάλειάς τους από πυρκαϊές.»

Αναφέρει αναλυτικά ποιόν τύπο φορητού πυροσβεστήρα πρέπει να φέρουν τα οχήματα (ΕΙΧ, ΦΔΧ, μέχρι και τρίκυκλα) τι κατασβεστική δυνατότητα πρέπει να καλύπτει ο φορητός πυροσβεστήρας που πρέπει να τοποθετείται αλλά και την διηλεκτρική αντοχή του. Είναι γνωστό ότι η αγορά είναι γεμάτη από διαφόρων τύπων φορητούς πυροσβεστήρες για οχήματα, αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας που τις πιο πολλές φορές βάζουν σε κίνδυνο τους ιδιοκτήτες των οχημάτων καθώς σε περίπτωση φωτιάς τους αφήνουν ακάλυπτους. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά το νέο ΦΕΚ και να το εφαρμόσετε κατά γράμμα!

Διαβάστε το παρακάτω PDF:


Πηγή: Y.M.E

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.