Σύστημα προστασίας πυροσβεστήρα από κλοπή ή βανδαλισμό

 

27/5/2014

Αν έχετε βαρεθεί με την αντικατάσταση των πυροσβεστήρων σας λόγω κλοπών, αυτή η ανθεκτική, αυτόνομη συσκευή είναι η απάντηση. Έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική στο να βοηθήσει στο να μην γίνει η κλοπή, ή κακή χρήση ή βανδαλισμός των πυροσβεστήρων σας. Ωστόσο, αφήνει όμως τον πυροσβεστήρα προσβάσιμο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και δεν παρεμβαίνει στον πυροσβεστικό εξοπλισμό με οποιονδήποτε τρόπο.

Πώς λειτουργεί.

Εάν μετακινήσετε το προστατευμένο πυροσβεστήρα από την κανονική θέση του, η συσκευή εκπέμπει ένα δυνατό συναγερμό . Επίσης, το ιδιαίτερα ορατό σε σχεδιασμό σήμα στοπ και οι λέξεις  “STOP, ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΡΗΣΗ” αποθαρρύνει την παράνομη χρήση. Η συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και ένα καλώδιο απενεργοποίησης παρέχεται για ευκολία στη συντήρηση του πυροσβεστήρα. Περιλαμβάνει 9 VDC αλκαλική μπαταρία. Συνιστάται εύρος λειτουργίας 32 ° F έως 113 ° F (0 ° C έως 45 ° C).

STI-6200 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ο Εξαιρετικός σχεδιασμός αποθαρρύνει την παράνομη χρήση του πυροσβεστήρα.
  • Ακούγεται ισχυρός θόρυβος των 105 dB όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός, εφιστώντας την προσοχή  (μπορεί να ρυθμιστεί στα 95 dB χαμηλής έντασης εάν το επιθυμείτε).
  • Συμπαγές  πατενταρισμένη σχεδίαση 5 ίντσες (127 χιλιοστά) σε διάμετρο και 1.875in (48 χιλιοστά) βάθος.
  • 9 VDC αλκαλική μπαταρία που παρέχεται.
  • Καλώδιο απενεργοποίησης που προβλέπεται για την υπηρεσία από εξουσιοδοτημένο προσωπικό.
  • Τυπικές ιδιότητες αντοχής του υλικού κυμαίνονται μεταξύ  -40 ° έως 250 ° F (-40 ° έως 121 ° C).
  • Τρία χρόνια εγγύηση από κρούσεις & χτυπήματα σε κανονική χρήση (ένα έτος για ηλεκτρομηχανικά και ηλεκτρονικά στοιχεία).

Πηγή :   http://shop.piperaris.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.