Ο χορός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χαλκιδικής

 

29/3/2010

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 27/3 στην αίθουσα NAUTILOS PALACE στα Νέα Πλάγια, ο ετήσιος χορός του Παραρτήματος Χαλκιδικής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ηταν μια όμορφη βραδιά, και ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση είναι σίγουρο ότι πέρασε πολύ καλά.

Η προσέλευση ξεκίνησε από νωρίς, και γρήγορα έδωσαν το παρόν ο Νομάρχης, Αστεριος Ζωγράφος, ο αντινομάρχης Γιάννης Τζίτζιος, νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητήριου, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων και πολύς κόσμος.

Προσωπικά περίμενα να δω στην εκδήλωση αυτή και τους βουλευτές του Νομού, ΟΛΟΥΣ, γιατί αν και για κάποιους η συγκεκριμένη εκδήλωση ηταν ένας «απλός χορός», για τα παιδιά της Ομάδας Διάσωσης ήταν μια σημαντική πηγή κάποιων εσόδων για προμήθεια εξοπλισμού.

Όσοι ασχολούνται με τον Εθελοντισμό, γνωρίζουν πολύ καλά τι αγώνας γίνεται προκειμένου να ΜΠΟΡΟΥΝ όλοι εκείνοι που έχουν τη θέληση, να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Πόσο δε μάλλον η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που όχι απλά θέλει, αλλά ΕΙΝΑΙ σε επιχειρησιακή ετοιμότητα όλο το χρόνο, νύχτα μέρα!
Ο Νομάρχης Χαλκιδικής απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΟΔ ότι η Νομαρχία θα βρίσκεται κοντά τους για να δώσει την όποια στήριξη κριθεί απαραίτητο.

Το πρόγραμμα ηταν πραγματικά πλούσιο, και να υπενθυμίσουμε ότι συμμετείχε ένας πραγματικά μεγάλος καλλιτέχνης.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος.
Ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ο οποίος τραγούδησε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ προκειμένου να συμβάλλει και αυτός στην ενίσχυση της Ομάδας.

Αξίζει να πούμε ότι τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες (Αμφιβολίες, Μακάρι να πίστευε, Λείπεις εσύ λείπει η ζωή μου, κα) όλος ο κόσμος, τραγουδούσε μαζί του!

Στην εκδήλωση έγινε και λαχειοφόρος αγορά, η οποία έδωσε στους τυχερούς πραγματικά πλούσια δώρα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κόπιασαν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.
Για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ και έτσι λειτουργούν!

Το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο χορό, του Χρόνου!

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.