Τί απαντά ο πρόεδρος της ΕΑΠΣ στην επιστολή του αξιωματικού κ. Ζάχου

Βαθμολογία

8/11/2014

Δεν έμεινε αναπάντητη η επιστολή στο bloko.gr  του κ. Γιάννη Ζάχου, αξιωματικού του ΠΣ, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρούς μύδρους κατά παντός επικεφαλής κι αξιωματούχου. Ο πρόεδρος της ΕΑΠΣ, Γιάννης Σταμούλης, γράφει στη σελίδα του στο facebook σε αλληγορικό και πλάγιο ήχο και εικόνα, με τίτλο επιλογής “ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ”.

“Σήμερα από την άνεση του καναπέ και τον ήρεμο καθημερινό βίο της ειδικής ανευ ευθυνών και κόπων θέση, στήνεις ωραίο παραμυθάκι με ωραίους πιασάρικους δράκους:
Βάζεις στο μπλέντερ λίγο άγνωστη πιπεράτη ιστορία παρασκηνίων στυλ «είπε – δήλωσε» Ανακατεύεις επαρκή δόση αντισυνδικαλιστικού λόγου, εξαιρετικά επίκαιρο λόγω αντίστοιχων τροκανών πρωτοβουλιών εναντίον του συνδικαλισμού.
Αφού ανακατεύσεις, προσθέτεις όχι λίγο – λίγο, γιατί θες να λασπώσεις, τα πιασάρικα ημετέρων, συνδιαλλαγής, ρουσφετιών.
Το μείγμα το περιχύνεις με κατάλληλη ανατρεπτική φρασεολογία, δανεισμένη από το μακρινό επέκεινα.
Προς το τέλος ρίχνεις μερικά αναθέματα σε πολιτικούς και φυσικούς ηγήτορες, είναι και must και ακίνδυνο.
Προς της τελικής ετοιμασίας ρίχνεις και τρεις –τέσσερις επώνυμους στόχους, από αυτούς που επειδή είναι μπροστά και στο ξέφωτο είναι ευκολάκι και έτοιμο το ηρωικό και χαρμόσυνο μπροσουράκι – άλλοθι.
Άλλωστε ως γνωστόν, όταν είσαι ασφαλισμένος, βλέπεις και το πολιτικό κλίμα να αλλάζει, μπορείς να πεις και κανένα τέτοιο όμορφο για να βρεθείς ηρωόπουλο, ατσαλάκωτο και δη άφθαρτο την ώρα της αλλαγής.”

Πηγή : www.bloko.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.