Διάκριση για το Fire Rescue News – 4η θέση παγκόσμιας κατάταξης περιοδικών πυρόσβεσης & διάσωσης

Βαθμολογία

Αγαπητοί επισκέπτες του διαδικτυακού περιοδικού μας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το περιοδικό μας Fire Rescue News (www.fire.gr) κατόπιν έρευνας μέσω ειδικών διαδικτυακών εργαλείων βρίσκεται σε παγκόσμια κατάταξη μέσα στα 10 καλύτερα διαδικτυακά περιοδικά για την πυρόσβεση  και την διάσωση παγκοσμίως, καταλαμβάνοντας την 4η και αντιστοίχως 5η θέση.

Είναι μεγάλη η τιμή που νιώθουμε αλλά ταυτόχρονα και η ευθύνη για την συνέχιση του έργου μας με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο και την αντικειμενική καθημερινή ενημέρωση σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε και μας τιμάτε με την επισκεψιμότητα σας καθημερινά.

Όλες οι μετρήσεις έγιναν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015. Μεταβολή των μετρήσεων μπορεί να υπάρξει στο μέλλον αναλόγως της πορείας βάσει επισκεψιμότητας του κάθε διαδικτυακού περιοδικού.

Για την μέτρηση χρησιμοποιήθηκαν δύο εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας εργαλεία μέτρησης ανταγωνιστικότητας ιστοσελίδων της διάσημης Alexa, και του πολύ αντικειμενικού Similar Web. Η δε Alexa μαζεύει μεν περισσότερα δεδομένα αναφορικά με δημογραφικά στοιχεία, επισκέψεις χρηστών, ενώ η Similar Web βασίζεται πιο πολύ στις μοναδικές επισκέψεις και θα λέγαμε ότι είναι πιο αυστηρή στην καταμέτρηση της. Για να είμαστε αντικειμενικοί συγκρίναμε βάσει και των δύο για να έχουμε ένα αντικειμενικό όσο το δυνατόν αποτέλεσμα. Συγκρίθηκαν τα δέκα (10) μεγαλύτερα διαδικτυακά περιοδικά που ασχολούνται με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, νέα, βίντεο και καθημερινή ενημέρωση.

Τα περιοδικά που αναμετρήθηκαν είναι τα παρακάτω:

 • Firehouse Magazine
 • FireRescue 1 Magazine
 • FireEngineering Magazine
 • Firefighter Nation Magazine
 • Fire Rescue News Magazine
 • Fire Apparatus Magazine
 • IFF magazine
 • Industrial Fire Journal
 • Fire Magazine
 • Fire Chief Magazine

Πίνακας 1. Μέτρηση επισκεψιμότητας από την Alexa

Πατήστε για μεγέθυνση

To περιοδικό μας καταλαμβάνει την 4η θέση παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα για διαδικτυακά περιοδικά πυρόσβεσης & διάσωσης.

Πίνακας 2. Μέτρηση επισκεψιμότητας από την Similar Web

Πατήστε για μεγέθυνση

To περιοδικό μας καταλαμβάνει την 5η θέση παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα για διαδικτυακά περιοδικά πυρόσβεσης & διάσωσης.

Μέσα από την στατιστική αυτή βλέπουμε μικρές αλλαγές αναφορικά με την πορεία του περιοδικού μας καθώς η εναλλαγή θέσεων μεταξύ 4ης και 5ης, δεν μας ενοχλεί καθόλου παρά μόνο μας γεμίζει χαρά για την πορείας μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο επαγγελματικά στο χώρο μας.

Σας παραθέτουμε τις υπόλοιπες ιστοσελίδες των περιοδικών σε περίπτωση που επιθυμείτε να τις επισκεφθείτε.
 
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να επισκεφθείτε το αντίστοιχο περιοδικό :

 
Για άλλη μια φορά, εκ μέρους των συνεργατών μου και προσωπικώς σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Ιωάννης Ρέτσιος
Αρχισυντάκτης

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1.  

  μπράβο Γιάννη ! παντα τέτοια και σε ευχαριστούμε για την σοβαρή και εγκυρη ενημέρωση που μας προσφέρεις εδω και παρα πολλά χρόνια!!!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.