Επίδειξη της BIOVERSAL στην Motor Oil (Hellas)

 

1/12/2015

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, η εταιρία BIOVERSAL Intl προέβη σε επίδειξη των προϊόντων της στις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL (HELLAS) στην Κόρινθο.

Την εταιρία εκπροσώπησαν με την παρουσία τους, ο κος Ιωάννης Αθανασίου (CEO) και ο κος Franz Kitzwoegerer (Managing Director). Επίσης παρέστησαν οι κ.κ. Τέλης Αγγελικάκης (εκπρόσωπος της εταιρείας FORMULA ΕΠΕ η οποία επιλέχθη ως στρατηγικός εταίρος της BIOVERSAL Intl στην Ελλάδα και υπεύθυνη για τις Η/Μ εφαρμογές των προϊόντων) και Χάρης Ταμπακίδης (εκπρόσωπος της εταιρείας EUROFACE).

Στην επίδειξη παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι του κλάδου των Μηχανικών / Μελετητών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Διυλιστηρίων και του Λιμενικού Σώματος.
Χρησιμοποιώντας ως καύσιμη ύλη υδρογονάνθρακες (πετρέλαιο και βενζίνη), ο αφρός τύπου QF της BIOVERSAL κατάφερε πλήρη κατάσβεση όχι μόνο σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα κατασβεστικού υλικού, αποδεικνύοντας στην πράξη την ανώτερη ποιότητά του έναντι των άλλων αφρών της αγοράς.

Πατήστε για μεγέθυνση:

 
Το γεγονός που προξένησε εντύπωση στην επίδειξη (πέραν βέβαια του γεγονότος της πυρόσβεσης), ήταν η εκπληκτική ψύξη που πετύχαινε το προϊόν, αποτέλεσμα του ιδιαίτερου μηχανισμού πυρόσβεσης. Αμέσως μετά την κατάσβεση, μπορούσε κανείς να ακουμπήσει τη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου με γυμνό χέρι!
Στα δύο πρώτα στάδια της επίδειξης, η κατάσβεση πραγματοποιήθηκε με φορητούς πυροσβεστήρες, ενώ  στο τρίτο στάδιο χρησιμοποιήθηκε αναμεικτήρας αφρού σε εγκατάσταση σωλήνος, χωρίς όμως τη χρήση αφρογεννήτριας (η οποία δεν είναι απαραίτητη στα προϊόντα της BIOVERSAL), παρά μόνο απλού αυλού νερού.

Την χρήση του αφρού QF της BIOVERSAL Intl προτιμούν ήδη πολλές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στο εξωτερικό καθώς και διυλιστήρια. Για τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, η BIOVERSAL έχει αναπτύξει μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων.

Στοιχεία  του κατασβεστικού – καθαριστικού – απορρυπαντικού αφρού της BIOVERSAL Intl, μπορείτε να βρείτε στο κάτωθι άρθρο μας, στο οποίο παρουσιάζεται αναλυτικά ο φορητός πυροσβεστήρας των 2 λίτρων, κατασκευής της εταιρείας FORMULA ΕΠΕ: Πυροσβεστήρας Αφρού Bioversal® QF-R

Για το Fire.gr, Συμεών Μπανός

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.